Fredag, 09 oktober 2015 23:33

iPhone 6S er muligvis bygget til at tåle vand

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

De fleste mobilproducenter bruger modstandsdygtigheden overfor vand som et salgsargument, men ikke Apple. Det er nu kommet frem, at de nye iPhone 6S og 6S Plus er bygget til at være mere modstandsdygtige overfor vand end nogensinde før. 

iphone2

En vandtæt iPhone. Det lyder næsten som en joke, men det er ikke desto mindre realiteten med de nyeste iPhones. Hos ifixit.org har de haft iPhone 6S skilt ad og fundet en lille gummipakning hele vejen rundt i kanten af coveret, som altså ser ud til at gøre iPhone 6S mere eller mindre vandtæt. Der er da også efterfølgende dukket videoer op med iPhone-kunder som har lagt deres nye telefon i vand i længere tid. Det giver et billede af en iPhone, som umiddelbart ser ud til at være lige så vandtæt som f.eks. flere af de Sony og Samsung telefoner som netop bliver solgt på deres holdbarhed i forhold til vand. Ud fra opbygningen af den nye iPhone, ser den ud til at være bygget til at være modstandsdygtig overfor vand, helt fra bunden, da det ser ud til at hele coveret er redesignet for at give plads til den lille gummipakning. 

En anden overraskelse, som ifixit fandt, var et tyndt lag silikone på alle samlinger og stik inden i telefonen. Det giver også et praj om, at Apple er seriøse omkring beskyttelsen af telefonen. 

Deres rapport fortæller dog også, at det ikke er alt i telefonen der er lavet om. Højttalere, sim-kort skuffe og flere andre ting er ikke redesignet til at tåle vand, så derfor er der ikke tale om en direkte vandtæt telefon, men nok mere en telefon som skal være mere modstandsdygtig over for almindeligt udendørs brug. Uanset hvad, er det ikke noget Apple har udtalt sig om officielt, men det er da absolut et positivt tiltag i en tidsalder, hvor vores telefoner bliver en større og større del af vores hverdag. Måske iPhone 7 bliver officielt vandtæt...? 

iphone

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 576 gange
Log ind for at skrive en kommentar.