Torsdag, 15 oktober 2015 08:00

Intel pressemeddelelse viser omsætning på 14,5$ i tredje kvartal

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Intel rapporterer om omsætning på $14,5 milliarder i tredje kvartal

intel finans

  • En omsætning på $14,5 milliarder i tredje kvartal, hvilket betyder, Intel er forud for forventningerne til 2015; En bruttofortjeneste på 63 %, er i overensstemmelse med forventningerne
  • Den kvartalsvise omsætning har i de sidste år været stabil, med en fremgang i Data Center Group, Internet of Things (IoT) og hukommelse
  • Resultaterne viser kundernes begejstring for 6th Gen Intel® Core ™ -processorer

Intel Corporation offentliggjorde i dag en omsætning for tredje kvartal på $14,5 milliarder, driftsindtægter på $4,2 milliarder, nettoindtægt på $3,1 milliarder og en EPS på 64 cents. Virksomheden genererede ca. $5,7 milliarder kontant fra driften, udbetalte udbytter på $1,1 milliarder og anvendte $1 milliarder på tilbagekøb af 36 millioner aktieandele.

”Vi klarede os rigtig godt i tredje kvartal og leverede solide resultater i et udfordrende økonomisk miljø, ” sagde Brian Krzanich, Intel CEO. ”Det tredje kvartal udviser Intels innovation i aktion. Kunderne er begejstrede for vores nye 6. generation af Intel Core-processor, og vi introducerede vores banebrydende 3D XPoint ™  teknologi, branchens første nye hukommelseskategori i mere end to årtier. ”

Q3 2015 nøgleinformation og forretningstrends:

  • Client Computing Group havde en omsætning på $8,5 milliarder, en kvartalsmæssig fremgang på 13 % og en tilbagegang på 7 % i forhold til sidste år.
  • Data Center Group havde en omsætning på $4,1 milliarder, en kvartalsmæssig fremgang på 8 % og en fremgang på 12 % i forhold til sidste år.
  • Internet of Things Group havde en omsætning på $581 millioner, en kvartalsmæssig fremgang på 4 % og en fremgang på 10 % i forhold til sidste år.
  • Software og øvrige driftssegmenter havde en omsætning på $556 millioner, en kvartalsmæssig fremgang på 4 % og stabilt i forhold til sidste år.

intel finans 14 10 0

Konjunkturudsigter
Intels konjunkturudsigter omfatter ikke påvirkningen af potentielle fusioner, opkøb, frasalg eller andre investeringer, der afsluttes efter den 13. oktober 2015.

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 596 gange
Log ind for at skrive en kommentar.