Fredag, 05 september 2014 15:57

Intel og Opening Ceremony laver nyt samarbejde

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Opening Ceremony og Intel laver i samarbejde et forår/sommer 2015-modeshow, 7. september, 2014

openingceremonyStart-billede

For at vise deres nye samarbejde om MICA

MICA er en forkortelse af My Intelligent Communication Accessory som de to firmaer har lavet for at Intel kan få et bredere publikum.
MICA er et smykke-armbånd med kommunikationsegenskaber.

Designet og fremstillet fra start til slut i af en modedesigner og en global teknologivirksomhed.

Ved CES-konferencen i Las Vegas, januar 2014, fortalte Opening Ceremony og Intel deres intentioner om at skabe et smart armbånd designet af Humberto Leon og Carol Lim fra Opening Ceremony og med teknologiintegrering og industriel designekspertise leveret af Intel. I dag afsløres de innovative resultater af det intensive koncept og designprocessen med de første billeder af MICA. Opening Ceremony og Intel bad fotografen Collier Schorr om at vise modellerne Kirsten Owen og Ajak Deng med MICA, sammen med looks fra Opening Ceremony's efterår/vinter kollektion 2014 i de første billeder af armbåndet.

Som et feminint armbånd, der smelter perfekt sammen med hverdagslivet, fører MICA i en ny æra af ensartet mode og teknologi ved at integrere kvindens luksus-accessory med teknologi for at hjælpe med at planlægge både arbejde og socialliv. MICA gør det muligt for kvinder at forblive forbundet gennem SMS'er, mødealarmer og almindelige notifikationer leveret direkte til håndleddet. Herunder vil yderligere funktioner, som vil blive afsløret senere komme til. MICA legemliggør et sandt samarbejde mellem mode- og teknologiindustrien, med et design baseret på Opening Ceremony's modeekspertise og Intel's industrielle designegenskaber.

MICA's smukke design kombinerer semiædelsten og slangeskind med avanceret teknologi, inklusiv kommunikationsegenskaber og trådløs opladningsunderstøttelse. MICA vil være at finde i to udgaver, konstrueret af luksusoverfladebehandling med et buet touch screen-display i safirblå. Én udgave vil indbefatte sort slangeham, perler fra Kina og lasursten fra Madagaskar, mens andre udgaver vil indbefatte hvid slangeham, tigerøjne-ædelsten fra Sydafrika og obsidiansten fra Rusland.

mica s 1 mica s 0

MICA vil være tilgængelig i udvalgte Barneys og Opening Ceremony butikker før jul 2014. Flere detaljer om MICA's specielle features og egenskaber vil snart blive offentliggjort. 
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 577 gange
Log ind for at skrive en kommentar.