Fredag, 28 august 2015 10:15

Intel og BlueData samarbejder om at forenkle Big Data infrastrukturen

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)

Intel Corporation og BlueData annoncerede i dag et bredt strategisk, teknologisk og erhvervsmæssigt samarbejde, samt en yderligere investering i BlueData fra Intel Capital.

Intel og BlueData S

Dette samarbejde vil samle BlueDatas softwareinfrastruktur til Big Data, med den førende datacenter arkitektur, baseret på Intel® Xeon®-processor-teknologi. Målet er at fremskynde integrationen af Big Data-løsninger, ved at forenkle implementeringen. Dette bygger på Intels eksisterende investeringer og initiativer på markedet for Big Data, herunder Intels strategiske samarbejde med Cloudera * for Apache Hadoop * samt de seneste projekter fokuseret på Apache Spark*.
"Intel-arkitektur giver et højtydende, sikkert og robust fundament for Big Data analyse," siger Brian Krzanich, Intel CEO. "BlueDatas innovative software leverer enkelhed, smidighed og effektivitet af Big Data-as-a-service løsninger i en lokal model. Sammen er vi fokuserede på at bringe Big Data ud i mainstreamen, og skabe værdi for vores virksomhedskunder."

Intel og BlueData 1
BlueData vil udvikle og optimere sin Big Data-infrastruktur software til Intel-arkitekturen. Til gengæld vil Intel fokusere ressourcer på en fælles teknisk køreplan, og erhvervelse af kunder. Derudover vil selskaberne udføre en fælles go-to-marked strategi, der omfatter koordinerede produkt-, kanal- og salgsprogrammer.
Det er Intel Capitals tredje investering i BlueData siden 2012. Finansiering er en del af en investeringsrunde på 20 millioner US dollars, der er ledet af chipproducentens strategiske investeringsfond. Doug Fisher, Senior Vice President for Intel og General Manager for Intels Software og Services Group, vil indgå i BlueDatas bestyrelse.

 

 

 

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 776 gange
Log ind for at skrive en kommentar.