Torsdag, 12 september 2013 17:14

Intel lancerer nye multicore, energibesparende SoCs til tablets, hybrid-pc’er og andre enheder

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Intel lancerer nye multicore, energibesparende SoCs til tablets, hybrid-pc'er og andre enheder.

intelnyhed

Skalerbar 22 nm Silvermont-mikroarkitektur leverer fleksibilitet til en række designs og prisniveauer.

 

 

Intel Corporation lancerede i dag sin nyeste energibesparende SoC-familie med kodenavnet "Bay Trail," der vil sætte gang i en bølge af kraftfulde og energieffektive tablets, to-i-en enheder og andre mobile enheder på markedet for forbrugere og erhvervskunder i fjerde kvartal i år fra førende producenter inklusiv AAVA, Acer, ASUS, Dell, Lenovo og Toshiba.

Bay Trial-processorfamilien er baseret på Intels energibesparende, højtydende mikroarkitektur Silvermont, der blev annonceret i maj 2013. Intel Atom Z3000 processor-serien (Bay Trail-T) er selskabets første mobile multi-core SoC og dets mest kraftfulde produkt til dato til tablets og andre slanke mobile designs. Den giver en hurtig og flydende oplevelse og en kraftfuld balance mellem ydelse, batterilevetid, grafik og mange funktioner.

Fleksibiliteten i den nye mikroarkitektur gør, at varianter af SoCs kan ramme flere markedssegmenter, herunder de nye Intel® Pentium® og Celeron® processorer ("Bay Trail"-M og -D), to-i-en-enheder, bærbare og stationære computere samt all-in-one systemer.

Familien af "Bay Trail" SoCs tilbyder en bred vifte af muligheder for Intels kunder ved at aktivere en hardwarekonfiguration, der både understøtter Windows 8 og Android, og tilbyder hermed brugere et bredere udvalg af i forskellige prisniveauer, der imødekommer forbrugernes og erhvervskundernes forskellige behov.

 

 

Læst 517 gange
Log ind for at skrive en kommentar.