Onsdag, 26 juni 2013 21:31

Intel Labs ser ud i fremtiden

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I dag afholdes for 11. år i træk Research@Intel-eventen, der fremviser 20 researchprojekter, der hver især udfordrer teknologien, der kan berige vores liv i form af smartere byer, hjem og kontorer, som forbedrer måden, hvorpå vi køber, kommunikerer og kører.

intel-logo

  • Intel Labs udvikler nogle af verdens mest lovende teknologiske fremskridt, både når de står alene og i samarbejde med førende akademiske institutioner over hele verden.
  • Intel Labs baner vejen for innovation i fremtiden gennem teknologier, der beriger vores tilværelse, giver bedre adgang til store mængder data og en bedre forbundet computeroplevelse.

SAN FRANCISCO, 26. juni 2013 – Billygter, der redder liv, fordybende displays, der tillader billederne at fortælle deres egen historie, personligt strukturerede shopping oplevelser. Dette er bare et par eksempler på de innovative opfindelser, der bliver præsenteret i dag ved det 11. Research@Intel-event - en præsentation af den mest innovative, nye forskning, der er kommet ud af Intels interne bestræbelser og eksterne samarbejder. Justin Rattner, Intel's teknologiske chef, skød dagens event i gang ved at fremhæve nogle af de 20 banebrydende forskningsprojekter, der bliver fremvist i dag.

Som et supplement til Intels egen robuste og forskelligartede research, implementerede Intel Lab en unik model for to år siden, der gjorde et direkte samarbejde muligt med verdens førende akademiske forskere, der skabte et globalt netværk af syv Intel Science and Technology Centers (ISTCs) og seks Intel Collaborative Research Institutes (ICRIs). Hvert center har opbygget deres eget pulserende team af forskere til at fremskynde fordele i blandt andet embedded computing, cloud, social og sikkerhed. Dagens event præsenterer denne fremgang fra disse og mange andre sektorer, inklusiv visuel og kontekstklar computing samt betydelige fremskridt på områder som f.eks. dataindhentning.

"Størstedelen af vores research er gennemført af Intels egne forskere, men vi er glade for den kvalitet og kvantitet, vi ser i den research, der kommer fra ISTC og ICRI," siger Rattner. "Det er vigtigt, at den samarbejdende struktur af disse aktiviteter er baseret på en åben IP-model, der ikke bare kommer Intel og forskerne til gode, men også den højteknologiske industri og samfundet som helhed."

Læst 1736 gange
Log ind for at skrive en kommentar.