Tirsdag, 04 juni 2013 17:53

Intel introducerer 4. generation af Intel Core-processorer, baner vej for nye 2-i-1-enheder og mobile oplevelser

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

4th Generation Intel Core Close i7

· Intel introducerer 4. generation af Intel ® Core-processorer, der danner fundament for en ny bølge af 2-i-1 enheder, der kombinerer enestående pc-ydelse med mobiliteten i en tablet i én enhed og indfrier visionen om en Ultrabook.

· Nye Intel Core-processorer leverer den største strømbesparelse i selskabets historie. Mere end 9 timers batteritid i nogle systemer, fantastisk ydeevne og dobbelt så meget integreret grafik set i forhold til den forrige generation.

· På Computex viser Intel for første gang sin næste generation af 22nm quad-core Intel Atom-SoC til tablets i forbindelse med den kommende 4G LTE multimode dataløsning.

· Intel fremviste også sit første smartphone referencedesign, som er baseret på næste generation af 22nm Intel Atom-SoC til smartphones.

Computex, Taipei, Taiwan 4. juni, 2013 - Intel indvarsler en ny æra af Ultrabook og kommende 2-i-1-enheder, der leverer en pc, når du har brug for det, og en tablet når du ønsker det. Intel Corporation introducerede i dag sin banebrydende 4. generation Intel Core processor-familie.

2-in-1-Device-Infographic
Ved sin keynote-tale ved Computex Taipei 2013 udtalte koncerndirektør Tom Kilroy, at Intel har mere end 50 forskellige 2-i-1-designs i støbeskeen på tværs af en række prissegmenter, herunder premium Ultrabook 2-i-1-enheder, der er drevet af de nye Intel Core-processorer samt andre designs, baseret på Intels 22nm Silvermont mikroarkitektur.

"I dag leverer vi på den vision, vi satte for os for 2 år siden - at genopfinde den bærbare computer med introduktionen af ​​vores 4. generation af Intel Core-processorer, der fra bunden af var designet til Ultrabooks og fungerer som fundament for en ny æra af 2-i-1-computere," sagde Kilroy. "Vi har lavet en af ​​de mest voldsomme ændringer nogensinde ved at bygge disse Core-processorer, der leverer den kraftige ydeevne fra en pc og mobiliteten fra en tablet i én og samme enhed. De nye processorer udgør ydeevnen i de mest spændende 2-i-1-designs til dato."

Endurance-Infographic

Kilroy fremhævede desuden udviklingen inden for ultra-mobility-segmentet og henviste til Intels næste generation Intel Atom-SoC (System-on-Chip) og den hidtil mest kraftfulde Intel Atom-system-on-chip (SoC, der går under kodenavnet "Bay Trail-T"), virksomhedens kommende 4G LTE multimode-løsning og den næste generation af 22nm Atom SoC (der går under kodenavnet "Merrifield") til smartphones.

"Med den nye Intel Core-processorer, der introduceres i dag, og vores næste generation af Atom SoC til tablets og andre 22nm-produkter, der kommer snart, sker der et kvantespring inden for innovation af Intel-arkitekturer, der skaber nye muligheder og udgør ydeevnen i nogle af de bedste mobile enheder, der lanceres i år," udtalte Kilroy.

 

Læst 2190 gange
Log ind for at skrive en kommentar.