Torsdag, 07 januar 2016 11:29

HP præsenterer en ny slank model på under 1 kilo – den nye HP EliteBook Folio

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

HP's nye notebook, HP EliteBook Folio, der netop er blevet præsenteret på Las Vegas største IT-messe, kommer til Danmark i marts, 2016

hp elitebook folio start

HP EliteBook Folio'en har haft sin gang på den røde CES’ løber – nu er den også på vej til danskerne. Til marts lancerer HP Inc. HP EliteBook Folio – den tyndeste og letteste notebook, HP nogensinde har skabt. EliteBook Folio er 21 % tyndere og op til 15 % lettere, end den prisvindende HP EliteBook 1020, og den indtager dermed podiet, som HP's tyndeste notebook nogensinde. Med en tykkelse på kun 12,4 mm er den tyndere end et AA-batteri, og den vejer under 1 kilo.

 

Slut med tunge og besværlige arbejds-PC’er!
De fleste kender til, at bøvle med en PC eller en notebook, der ikke altid passer ind i en travl hverdag. Det kan være irriterende, hvis ens primære arbejdsredskab også forhindrer én i at arbejde ”på farten”. HP har med sin nye EliteBook Folio forsøgt at lette hverdagen med et pianohængsel, der kan åbnes 180 grader, så skærmen kan ligge fladt, i forlængelse af selve notebooken. Derudover får man også en notebook med HP Premium-tastatur i fuld størrelse, en clickpad, der fungerer sammen med Windows 10-gestus, samt 2 USB-C, porte med Thunderbolt 3. Og takket være muligheden, for at til vælge HP USB C Travel Dock, kan man droppe brugen af dongles. Skærmen i EliteBook Folio er beskyttet med glas fra kant til kant, og der er mulighed for at vælge en model i serien med 4K-skærm, med UHD-opløsning (Ultra HD) som ekstraudstyr. 4K-skærmens pixeltæthed på 352 pixels pr. tomme, sikrer et skærmbillede med en høj detaljegrad, hvor man i sammenligning med en Apple Retina skærm får 227 pixels pr. tomme. Skærmen kan desuden gengive 95 procent af Adobe RGB-farveskalaen, så billeder fremstår endnu mere farvestrålende og livagtige. For at kunne tilfredsstille de brugere, der har brug for optimal produktivitet og ydeevne dagen igennem, har HP samarbejdet med Microsoft Corp. og Intel, om at fintune EliteBook Folios drivere og design på en måde, der optimerer ydelsen og batteriernes levetid. Notebooken leveres med Windows 10 Pro og er udstyret med en 6.-generationsprocessor af typen Intel® Core M vPro 3,4, der giver en høj ydeevne og effektivitet. Dertil får man 10 timers batterilevetid og en lydsvag oplevelse, da notebooken ikke er udstyret med blæsere. Designet og materialevalget har desuden givet HP's ingeniører mulighed, for at maksimere pladsen til et HP Long Life-batteri, der er beregnet til at kunne holde i mere end tre år.

hp EliteBook Folio 1

En notebook skaber kontakt til kollegaer, venner og familie
Flere og flere mennesker bruger deres notebooks, til at holde kontakten til deres omgivelser. HP har dog oplevet kunder, der har ikke har ment, at deres notebooks var gode nok, til at foretage opkald og afholde telefonmøder. Derfor har HP Inc. valgt at sætte alt ind, for at gøre HP EliteBook Folio til et redskab beregnet til samarbejde. Bang og Olufsen er leverandør af lyd, så man tilmed får en lydoplevelse i særklasse – faktisk leverer notebooken 40 gange mere lyd end andre HP notebooks, på trods af dens slanke design. HP EliteBook Folio kan benyttes som konferencetelefon, da dens fire højttalere er tilpasset til flere mennesker, og dermed også mere dynamiske lydforhold. De nye samarbejdstaster – også kaldet genvejstaster - på tastaturet gør det nemt at håndtere opkald, så det er muligt at slippe for at bladre mellem en masse vinduer, for at afslutte et opkald, eller midlertidigt afbryde lyden. En særlig kalendertast betyder, at det er blevet tilsvarende hurtigt, at åbne en kalender, uden at skulle forbi skrivebordet.

 

Flere notebooks på trapperne...
I forlængelse af det allerede omfattende udvalg af kraftige stationære pc'er og notebooks i Elite-serien, ikke mindst Elite x2, der blev lanceret for nylig, offentliggjorde HP i dag verdens tyndeste professionelle 14-tommers notebook, HP EliteBook 1040 G3 – og den nye HP EliteBook 800 G3-serie, som er seneste generation af HP's populære notebooks til erhvervslivet. EliteBook 1040 har opnået sit tynde og lette design, ved at gøre brug af samme konstruktion baseret på 100 % aluminium, som den nye EliteBook Folio. HP lader sit design gå i arv til EliteBook 800-serien, som får et tyndere, lettere og mere robust kabinet, takket være brugen af sølvmagnesium og aluminium. EliteBook 1040 og EliteBook 800-serien leveres med Windows 10 Pro, 6. generationsprocessorer af typen Intel® Core™ vPro™ 4, PCIe Gen3 SSD samt DDR4-hukommelse. På lydsiden er alle modeller udstyret med lyd fra Bang & Olufsen, HP Noise Reduction Software og HP Clear Sound Amp, som tilsammen sikrer et komfortabelt samarbejdsmiljø, ved brug af programmer som f.eks. Skype for Business. EliteBook 800-serien fås med 12,5-tommers, 14,0-tommers og 15,6-tommers skærme med HD-, FHD-, QHD- eller UHD-opløsning10. EliteBook 1040 kan leveres med skærme med enten FHD- eller QHD-opløsning. Med tanke på de kunder, der har brug for ekstra ydeevne, lancerer HP den nye HP Notebook Power Bank, som ekstraudstyr til HP Pro- og Elite-serierne. Den gør det muligt på samme tid, at oplade en HP-notebook og yderligere én mobil enhed, f.eks. en smartphone eller tablet. Derudover tilbyder HP flere andre typer ekstraudstyr, der kan løfte brugeroplevelsen op på højeste niveau, herunder nydesignede tasker og et udvalg af docking-løsninger, som HP UltraSlim Docking Station og docking stationer til rejsebrug.

 

Få design, brugervenlighed og sikkerhed
Engang skulle IT-afdelinger gå på kompromis med design og funktion for at sikre sig, at virksomhedens IT-udstyr levede op til sikkerhedskravene. Den tid er forbi. Med HP EliteBook Folio får arbejdspladsen en sikker notebook, der er let at administrere. HP’s Elite-enheder er udstyrede med sikkerhedsfunktioner, der er indbyggede og derfor ikke er til gene, herunder: HP Client Security Software Suite, certificeret TPM, forbedret beskyttelse på BIOS-niveau med HP Sure Start med Dynamic Protection og mulighed for tilvalg af avanceret fingeraftrykslæser, der gør den ekstra modstandsdygtig overfor hacking. For at gøre det endnu lettere at administrere enhederne, tilbyder HP også sine kunder yderligere administrationsværktøjer, som HP Touchpoint Manager, HP Image Assistant og tilvalg i form af en Intel® Core™ vPro™-processor, der sætter IT-afdelingen i stand til at fjernadministrere enheden via kablede og trådløse netværk. HP Touchpoint Manager indeholder nu funktioner til softwarestatus og -udrulning, foruden håndtering af programrettelser og understøttelse af BYOD-enheder ("Bring Your Own Device"), hvilket udvider IT-afdelingens mulighed, for at beskytte og optimere enheder fra et enkelt kontrolpanel. Og den nye HP Image Assistant er det første softwarediagnosticeringsværktøj til professionelle PC'er med selvhjælpskontrolpanel, der hjælper virksomheder, med at reducere IT-udgifterne og beskytte følsomme data.

 

Tilgængelighed og priser
• HP EliteBook Folio forventes at komme på gaden i EMEA-området til marts 2016.
• HP EliteBook 1040 G3 forventes at komme på gaden i EMEA-området til januar 2016.
• HP EliteBook 800 G3-serien forventes at komme på gaden i EMEA-området til januar 2016.
• Oplysninger om priser på HP USB Travel Dock og HP USB-C Travel Dock til HP EliteBook Folio bliver offentliggjort tættere på lanceringsdatoen.
• Oplysninger om prisen på HP Notebook Power Bank bliver offentliggjort tættere på lanceringsdatoen.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 487 gange
Log ind for at skrive en kommentar.