Mandag, 09 december 2013 18:56

Hotte julegavetips fra ASUS

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Denne jul vil ASUS give dig tips om 2 unikke og utroligt prisvenlige produkter, som er skabt til den moderne livstil.

hottejulegavetipsfraasus

Vi ser først på en tablet som er ekstra sød mod tegnebogen men som samtidig tilgodeser alle de hårde krav som brugere stiller i dag. Det andet produkt er både en tablet og fuld-funktionel bærbar computer i samme produkt, til en pris så lav, at det næsten føles som at man får et ekstra produkt med i prisen.

ASUS MeMO Pad HD 7

ASUS-MeMO-Pad-HD-7

En 7" Android-tablet for bare 1299 DKK, som tilbyder den bedste skærmteknologi (IPS) i kombination med en 4-kernet processor, kraftig nok til at klare de mest krævende 3D-spil. Andre kvaliteter så som 10 timers batteritid, 2 kameraer, imponerende højtalere og SD kortlæser, gør at ASUS MeMO Pad HD 7 savner konkurrence i sit segment.

ASUS Transformer Book T100

ASUS-Transformer-Book-T100

ASUS Transformer Book T100 – Dette unikke 2-i-1 produkt er startskuddet til en helt ny trend hvor grænsen mellem bærbare og tablet flyder ud. For bare 3499 DKK får man en bærbar Windows 8.1 computer hvor skærmen kan tages af og dermed forvandles til 10" Windows- tablet med samme høje ydelse. ASUS Transformer Book T100 udmærker sig ved en ekstraordinær batteritid på 11 timer, Intel Quad-Core-processor, blæserløs konstruktion, den bedste skærmteknologi (IPS) og medfølgende Microsoft Office Home & Student til en vejl. pris på 999 DKK.

Læst 626 gange
Log ind for at skrive en kommentar.