Onsdag, 25 februar 2015 13:11

Guitar Hero på vej til et comeback

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
De rytmiske spil vi alle kender og elsker men også har glemt, er muligvis på vej tilbage til vores skærme!
nyhed guitar hero comeback
Spil-serien der en gang tog spil-verdenen med storm, men som hurtigt blev glemt igen. Nemlig Guitar Hero serien! For en god del år siden, havde disse spil magten på de fleste skærme. Det var som en ny dille, alle skulle spille det, hvad end man var god til det eller ej. Det var nyt, det var sjovt og et spil som ikke var set før. Men der gik ikke længe, før det gik af mode igen. Spillende alle spillede og snakkede om forsvandt, kun enkelte personer havde lagt dem tæt ved hjertet. Men alt dette er muligvis på vej til at blive ændret, da der går rygter om det nyeste spil i serien bliver annonceret ved E3 i år! 
Det er i hvert fald hvad Kotaku's kilde siger, på samme tid menes det at dette spil vil bringe seriens popularitet tilbage. Det bliver også nævnt at Activision (skaberne af spil-serien), vil gå efter et mere 'realistisk' udseende i det nye spil. Som vil være noget nyt at bringe på banen, da Guitar Hero spillende altid har haft et tegneserie udseende. Flere detaljer er ikke blevet annonceret endnu, så vi må vente og se om Activision kan bringe liv i den gamle serie!
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 249 gange
Log ind for at skrive en kommentar.