Onsdag, 12 august 2015 12:24

GTA V - En succes uden lige

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Grand Theft Auto serien har altid været et hit blandt både hardcore gamere, men også dem der generelt ikke spiller så meget, men alligevel gerne vil være lidt med. Men hvor populært er GTA V egentlig? Det har nye tal fra Take-Two Interaktive netop afsløret.

 gtavintro

Vi ved alle at Grand Theft Auto spillende har været de mest sælgende på markedet nogensinde, men vidste du at der fra lancerings datoen er blevet langet over 54 millioner eksemplarer ud?

 gtavmid

Med en gennemsnitspris på 300 kr. per spil, har Take-Two Interactive og Rockstar indtjent et vanvittigt beløb i omegnen af 16.2 millarder kroner udelukkende på salget af GTA V. De nye tal stammer fra Take-Two Interactives' nyeste rapport som også viser at firmaets indtjening pr. aktie giver dem rundt regnet 336 millioner dollars. Spiller du også GTA V eller benytter du dig af mods? Så deltag gerne med dit input i kommentarerne for neden.

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 671 gange
Log ind for at skrive en kommentar.