Onsdag, 01 oktober 2014 12:00

GoPro lancere deres nye HERO4

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

GoPro introducerer HERO4 - Det mest kraftfulde GoPro til dato.

HERO4Start-billede

Denne gang med 4K i 30 fps i den store model ellers masser af nye funktioner i de andre modeller også.

GoPro er katalysator for nogle af nutidens mest medrivende og spændende indhold, i dag har de løftet sløret for HERO4 , den højeste ydeevne i kamera udstyr virksomheden nogensinde har lavet. HERO4 findes i to udgaver, HERO4 Black til 3.699kr og HERO4 Silver til 2.799kr. GoPro Emmy ® Award-vindende imaging teknologi kombineret med forbedrede lethed-i-brug og kraftfulde nye funktioner såsom 4K 30FPS, 2.7K 50FPS og 1080P 120FPS i deres Black edition, mens deres Silver edition optager i 1080P 60FPS og 720P 120FPS videooptagelse. Silver edition harindbygget touch-display, for at gøre det nemmere end nogensinde for forbrugerne til selv at fange og dele videoer og indhold i deres foretrukne video kvalitet.

 

HERO4 Sort

HERO4 Sort leverer 2 x ydelsen af ​​sit bedst sælgende forgænger HERO3 og nu optager biograf-kvalitet i 4K video med 30 frames per sekund (FPS), 2.7K video ved 50FPS og 1080P video ved en forrygende 120FPS slow motion. HERO4 Black har også en helt nydesignet lydsystem, der opfanger lyd med 2 x dynamisk område end tidligere modeller. Yderligere forbedringer omfatter forbedret billedkvalitet, svagt lys, øjeblikkelig tagging og en forbedret brugerflade, der giver mulighed for lettere redigering og adgang til de vigtigste funktioner. HERO4 Black er simpelthen den højeste ydende GoPro til dato.

 

HERO4 Sølv

HERO4 Sølv leverer den samme professionelle billede kvalitet undtaget 4K 30FPS, 2.7K 50FPS og 1080P 120FPS. HERO4 Sølv omfatter en strålende indbygget touch-display for dem, der værdsætter komfort og let betjening.

Den nye HERO4 linje vil være oplyst 5 oktober på www.Gopro.com og ved udvalgte forhandlere over hele verden.

large Hero4Black Cluster 03 

HERO4 Black

Flagskibet HERO4 Black bygger på GoPro Emmy ® Award-vindende teknologi til at levere det næste niveau af GoPro billedkvalitet, alsidighed og ydeevne:

 

  • Utrolig ultra high definition 4K video ved 30 FPS giver mulighed for liv-lignende videooptagelse samt evnen til at udvinde 8,3 megapixel videostillbilleder til brug som billeder.
  • Hurtigere høj opløsnings frame rates af 2.7K ved 50FPS og 1080P ved 120FPS.
  • 12MP billeder cover-kvalitet til burst hastigheder på 30 billeder per sekund

Opdateret brugerflade med forbedret brugervenlighed og adgang til de vigtigste kamerafunktioner.

  • 50% hurtigere Wi-Fi kombineret med Bluetooth, en forbedret GoPro App og forbedret strømstyring.

 

HERO4 Silver

HERO4 Silver sætter en ny præcedens for bekvemmelighed og lethed-i-brug med GoPros første indbyggede touch-display:

 

  • Indbygget touch-display giver mulighed for nem kamera kontrol.
  • Video i professionel kvalitet i 1080P 60FPS og 720P 120FPS.
  • 12 Mega pixel billeder i cover-kvalitet til burst hastigheder på 30 billeder per sekund.
  • 50% hurtigere Wi-Fi kombineret med Bluetooth en forbedret GoPro App og forbedret strømstyring.

large Hero4Silver Cluster 01

De mest avancerede GoPro kameraer til dato.

HERO4 sort og sølv har kraftfulde nye funktioner, der udvider hvad der er muligt med en GoPro.

 

Protune nu til foto og video.

For dem, der foretrækker at tage manuel styring af deres GoPro for at maksimere alsidighed og ydeevne, har de udvidet deres professionelt minded Protune tilstand til også at omfatte farve, skarphed, ISO Limit og Eksponeringskontrol til både foto og video optagning.

 

Nye indstillinger til efter mørkets frembrud.

Uanset om du optager Mælkevejen eller et lejrbål, Night Foto eller Night Lapse så giver det dig mulighed for at fange fantastiske billeder af ultra lav belysning og med indstillinger tilpasses eksponering på op til 30 sekunder.

 

Markere dine bedste øjeblikke.

Hi-Light Tag giver dig mulighed for at markere vigtige øjeblikke med et tryk på en knap der sidder på kameraet mens du optager, hvilket gør det nemt at finde. Afspilning og dele dine foretrukne klip i GoPro Studio eller med GoPro App. Du kan også Hi-light Tag ved hjælp af din mobile GoPro App eller den nye smarte fjernbetjening.

 

QuickCapture hastighed og bekvemmelighed.

QuickCapture gør det nemt at tænde og optage med et tryk på en enkelt knap. Når funktionen er aktiveret, med et enkelt tryk starter videooptagelse, mens et tryk og hold aktiver funktionen Time Lapse fotooptagelse.

 

Højtydende lyd.

En helt re-designet internt lyd system kombinerer med kvalitets mikrofon til at opfange ren lyd og med high fidelity lyd med 2 x de dynamiske områder end tidligere modeller.

Nye Mounts og tilbehør, der hjælper dig med at indfange og dele din verden.

Den 5. oktober kommer der også nye GoPro mounts og andet tilbehør:

 

Smart fjernbetjening

Styr dit GoPro fra op til 183m væk med den bærbare og vandtætte fjernbetjening. Bekvemt markere de vigtigste øjeblikke som de sker med Smart fjernbetjeningen eller Hi-Light Tag knappen, når der er parret med en HERO4 Sort eller HERO4 Sølv.

 

Handleren

En kompakt flydende håndtag. Let, ergonomisk og holdbart, handleren er perfekt til håndholdt optagelse under enhver aktivitet.

 

Ny BacPac tilbehør 

En ny og forbedret batteri BacPac giver næsten dobbelt batteristrøm over kameraets interne batteri alene. Og en ny LCD BacPac giver forbedret touch og god ydelse med HERO4 Sort.

 

GoPro App og GoPro Studio

GoPro tilbyder en række opdateringer til den populære GoPro Studio desktop redigeringssoftware og mobile GoPro App.

 

GoPro Studio gør det nemt at importere GoPro optagelser fra kameraet til computeren for at skabe professionel kvalitets videoer. GoPro Studio har GoPro Redigerings skabeloner, skabelon versioner af nogle af GoPro mest populære videoer. Alt du skal gøre er at erstatte de originale GoPro videoklip med dit eget favorit klip og redigerings stil. GoPro Studio understøtter nu HERO4s Hi-Light Tag-funktion, hvilket gør det nemt for GoPro Studio til at identificere dine videoers bedste øjeblikke og derved giver mulighed for hurtigere og mere bekvemt redigering. Også nyt for GoPro Studio er Flux, en kraftfuld ultra slow motion og hastighed rampning værktøj, der gør det muligt for de dramatiske tidsforskudte virkninger GoPro er blevet så kendt for. Ønsker du at fremhæve et særlig og fantastisk øjeblik i et af dine redigeringer? Flux dine ting og del det med verden.

GoPro App til mobilen giver dig ikke kun øjeblikkelig adgang til GoPro Kanalen og alt det utrolige indhold, der har gjort det til en nummer ét kanal på YouTube, det giver dig også fuld kontrol over HERO4 sort og sølv og giver mulighed for hurtige og nemme ændringer til enhver tilstand eller indstilling. Udvidet GoPro App støtte til HERO4 omfatter også støtte til Hi-Light tagging under optagelse, samt søge efter tags under afspilning. GoPro App giver også mulighed for skudt forhåndsvisning, afspilning og deling af dine foretrukne fotos og videoer via e-mail, tekst, Facebook, Twitter og mere.

GoPro er forpligtet til at opfinde innovative værktøjer, der gør det nemt for folk til selv at optage og dele engagerende og medrivende oplevelser med andre.

 

HERO4 Black har en vejledende udsalgspris på 3.699 kroner.

 

HERO4 Silver har en vejledende udsalgspris på 2.799 kroner.

large Hero

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 594 gange
Log ind for at skrive en kommentar.