Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller
Mandag, 22 juni 2015 15:52

Google Chrome lytter med

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Efter nylig opdatering har Google Chrome givet sig selv lov til, at lytte med hvad der foregår hjemme hos dig.

Under en opdatering d. 17/6 har din Chrome browser downloadet og installeret en funktion på din pc, der medfører at Google Chrome nu kan lytte med via din mikrofon.
En bruger blev opmærksom på dette da vedkommendes mikrofon og optagelse af lyd, automatisk var slået til på deres PC hvilket gjorde, at Google havde frit spil til at lytte med uden dit samtykke.
Grunden til dette er forklaret ved, at Google har ville sikre sig at funktionen "Ok, Google" har virket optimalt og efter hensigten. Desværre har der været mange klager over dette, da man mener, at det er en krænkelse af privatlivet. Du kan selv se efter om du også bliver aflyttet ved hjælp af at indtaste kommandoen i din Chrome browser: "chrome://voicesearch". Husk at fjerne citationstegnene.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 97 gange
Log ind for at skrive en kommentar.

Relaterede artikler

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus