Tirsdag, 19 maj 2015 16:15

Google arbejder på en løsning af RAM-forbrug i Chrome

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Google Chrome har muligvis overhalet Mozillas Firefox-browser med hensyn til mængden af månedlige brugere, men der er flere rettelser, som Google bør være ekstra opmærksomme på vedrørende deres populære browser. I øjeblikket er der problemer med RAM-forbruget i Chrome-browseren.

google chrome ram issue

Chancerne er, at hvis du ejer en bærbar eller stationær computer og åbner op for flere faner i Chrome-browseren, vil din samlede mængde af RAM, blive mindre og mindre.

Desuden har det også vist sig at Chrome er strømslugende, og dette fandt brugere af bærbare og smartphones ud af, på den hårde måde. Google har endnu ikke oplyst, om de vil finde en løsning på at reducere det høje strømforbrug, men udviklerne bag Chrome-browseren, har dog oplyst at en løsning på det høje RAM-forbrug er på vej, og vil blive lanceret snarest muluigt.

“We are actively working on reducing battery usage and we are looking into when Chrome is in the foreground and in the background. Since its inception Chrome has been focusing on security and performance of the web across all supported platforms. Performance sometimes has come at the cost of resource usage, but given the importance of the mobile platform this is one of the top things we are looking into. We are profiling Chrome to improve our start-up speed and proactively fighting memory bloat and memory leaks. For example, this year the first gesture latency and mean input latency has decreased steadily.”

Udviklingsholdet har ikke angivet en nøjagtig dato for lanceringen af den nye opdatering, så det ser ud til at alle der er fast besluttet på at bruge Chrome-browseren, er nødsaget til at vente lidt endnu.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 411 gange
Log ind for at skrive en kommentar.