Torsdag, 22 oktober 2015 09:00

Forrygende UHD-film med mountainbike i natten viser styrken ved Philips TV’s Ambilight

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Den nye film Darklight er den seneste fra Philips TV’s prisvindende triologi »Beyond the Ordinary«, som er produceret for at demonstrere den unikke baggrundsbelysning og lægger op til det nye Philips Ambilux TV, der lanceres senere på året

philips uhd

Philips TV’s nye film Darklight viser mountainbike-scener filmet om natten i skoven og ørkenen oplyst af LED-belysning. De tidligere film, Lightwaves og Afterglow, blev også skabt med ekstremsportstemaer og gav opmærksomhed verden over. Filmene demonstrerer effekten af Philips TV’s unikke Ambilight-teknologi og beviser, hvordan tilføjelse af lys forbedrer TV-oplevelsen.

Ambilight skaber en glorie af lys på væggen bag tv’et og gengiver skiftende farver som matcher farverne på skærmens billede. Ambilight når nye højder senere i år med lanceringen af det 65"store Ambilux, som bruger ni pico-projektorer på bagsiden, som får skærmens billede til at fortsætte ud på bagvæggen. Ambilux indgår i Philips TV’s nye 8000- og 9000-serie, hvor alle modeller har Ambilight på alle fire sider.

philips ambilight 13

Darklight er lavet af Philips TV i samarbejde med det uafhængige filmselskab Sweetgrass Productions og viser tre verdensklasse mountainbikeryttere Graham Agassiz, Matt Hunter og Matty Miles – som kører gennem de nordvestlige skove og sydvestlige ørkener i USA. Landskabet blev udelukkende oplyst af LED-belysning for at skabe en spektakulær effekt.

Scenerne blev skudt med 4K Red Dragon-kameraer og TomTom Bandit Action Cams. Det ekstreme terræn krævede både at filme ved hjælp af særlige kameradroner og at holdet på 30 personer måtte fragte over seks tons udstyr. Dén indsats har båret frugt, og med Darklight bringes virkningerne af lysteknologien i kombination med cykling til et nyt niveau.

Se Darklight her:


Læs mere om Philips Ambilux her: Link til Ambilux på Philips.dk
Se de tidligere videoer fra Beyond the Ordinary og læs mere om Philips Ambilight TV på www.philips.com/ambilight

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 756 gange
Log ind for at skrive en kommentar.