Torsdag, 27 august 2015 12:58

Flertal for eliminering af passwords

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)

Passwords indeholdende tekst er fortid - eller det burde de i hvert fald være.

hack start

Ifølge undersøgelsen foretaget af firmaet LaunchKey har 46% af de adspurgte mere end ti passwords at holde styr på, medens 84% mener at passwords skulle fjernes.

Selvfølgelig skal der være en form for sikkerhed ved brug af onlinetjenester, kontoer m.m. men hvilke? Dette er eksperter lige nu i gang med at undersøge og arbejder på nuværende tidspunkt på en universel autentifikations-løsning som vil eliminere passwords i nærmeste fremtid. Denne løsning vil afhjælpe det problem som 77% af de adspurgte havde, nemlig at passwordet bliver glemt i mængden. Der var endvidere enighed hos de adspurgte om at trenden med konstant at skulle skifte password, var et stigende problem.

LaunchKey's diretør Geoff Sanders er enig og udtalte sig følgende i en pressemeddelelse:

the future of authentication is free from traditional passwords. We must remove the vulnerability and liability that passwords have created while implementing more secure authentication methods that account for an evolving and diversified landscape og use cases, end users and threats.

Hvor mange passwords bruger du selv?

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 742 gange
Log ind for at skrive en kommentar.