Onsdag, 28 oktober 2015 09:16

Få justérbar lyd og et nyt look hver dag med CUSTOM STREET hovedtelefoner fra beyerdynamic

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Både lydgengivelse og design kan tilpasses på CUSTOM STREET hovedtelefoner. Med den interaktive Sound Slider, kan basgengivelsen justeres i tre niveauer, så lyden passer til den musikgenre der spilles. Og med de udskiftelige tilbehørsdele kan udseendet på hovedtelefonerne ændres på et øjeblik.

custom street start

Videreudvikling af Custom One Pro succesen
CUSTOM STREET modellen er baseret på beyerdynamic's succesfulde CUSTOM serie, der bygger på individualitet - i lydgengivelse og design.
Brugeren kan således indstille hovedtelefonernes basgengivelse, med den lille Sound Slider, der er placeret på siden af ørekopperne. Sound Slideren justerer trinvist lydgengivelsen fra, at være sprød og klar, til at blive kraftigere. Det gør CUSTOM STREET perfekt til afspilning af enhver musikgenre.

Fleksibelt og smart design
CUSTOM STREET hovedtelefoner - som fås i henholdsvis en sort og en hvid model - er det perfekte valg, når man er på farten. Trods hovedtelefonernes gedigne udseende, kan de nemt foldes sammen, og fylder så kun meget lidt, når de skal transporteres. Ørekopperne kan drejes 90 grader, så hovedtelefonerne kan bæres praktisk og afslappet rundt om halsen. CUSTOM STREET leveres endvidere med et EVA etui, fremstillet i samme type hårde nylon, som også anvendes til at lave laptop-tasker. Så er de forsvarligt opbevaret under transporten.

Det aftagelige kabel er kompatibelt med de fleste Android smartphones og tablets, og med alle Apple enheder. Det er belagt med Kevlar, et syntetisk fiber, der er fem gange stærkere end tilsvarende kabler i stål.
En speciel detalje er, at jack stikket kan forbindes til enten højre eller venstre ørekop. Der er altså to indgange, og den indgang som ikke benyttes, kan i stedet anvendes til, at tilkoble et andet sæt hovedtelefoner. Ideelt når man vil lytte til den samme musik - to og to.

PIC Custom Street 14 12 front share music v1

Masser af tilbehør
Det helt ekstraordinære ved CUSTOM STREET hovedtelefonerne er muligheden for, at give dem et nyt look - hver dag. CUSTOM STREET leveres nemlig med 16 forskellige design-covers, som nemt og enkelt kan udskiftes efter humør, smag og stil.
Er de 16 ekstra covers ikke tilstrækkelige, er det muligt, at tilkøbe en ekstra udstyrspakke - et CUSTOM Headset Gear - der gør CUSTOM STREET til et gaming headset på få sekunder. Den fleksible "goose-neck" i pakken er udstyret med en professionel mikrofon, der gør den velegnet til såvel almindelige telefonopkald og Skype-brug, men også til at optage både tale og sang i høj kvalitet, til chat eller podcasting. Det ekstra snoede kabel er perfekt til home recording eller DJ-ing.
Det er endvidere muligt at tilkøbe en udvidet pakke med endnu flere design covers, farvede ørekop-ringe, head bands og kabler.
Med andre ord kan CUSTOM STREET hovedtelefoner skræddersys helt efter brugerens personlige præferencer.

Vejledende udsalgspris for beyerdynamic CUSTOM STREET er kr. 999,-
Vejledende udsalgspris for beyerdynamic Headset Gear er kr. 379,-
CUSTOM STREET er i butikkerne fra november 2015.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 569 gange
Log ind for at skrive en kommentar.