Fredag, 13 juni 2014 20:13

Få den ultimative VM-oplevelse med fodbold-appen: Kick

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

VM blev for alvor skudt i gang i går med kampen mellem Brasilien og Kroatien.

ultimativ vm oplevelse med kick

Det fejrer Samsung med lanceringen af appen 'Kick'.

For at fejre VM og glæden ved fodbold vil Samsung, med lanceringen af deres nye app 'Kick', give dig mulighed for at se og opleve fodbold på en helt ny måde. App'en er designet til at vise resultater og statistiker i et transparent felt på skærmen, så du kan holde dig opdateret og samtidig følge kampen. 'Kick' har mange smarte funktioner, eksempelvis 'V.S', der sammenligner de forskellige spillere, '3D SHOT MAP', der viser øjebliksbilleder fra mål og kampe og meget mere. 'Kick' til Smart TV fungerer på tværs af dine forskellige enheder ved hjælp af Samsungs nye Multiscreen SDK teknologi.
Hvis du er vild med fodbold, skal du prøve den nye app 'Kick' fra Samsung.
App'en 'Kick' er kompatibel med Samsungs helt nye tablet Tab S, der blev lanceret i New York i går. Den fungerer endvidere med følgende tablets: Tab 4 10.1, Note 10.1 2014 Edition, NotePRO 12.2, TabPRO 8.4, TabPRO 10.1, TabPRO 12.2.
Hvis du er vild med fodbold, skal du prøve den nye app 'Kick' fra Samsung, som holder dig opdateret om live scores, statistik, nyheder og presseomtale fra VM 2014, Champions League og de store europæiske fodboldligaer – Premier League, Bundesligaen, Ligue 1, La Liga og Serie A.
Du finder app'en her:
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.kick
Samsung Apps: http://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.kick&cntyTxt=234
Læst 548 gange
Log ind for at skrive en kommentar.