Torsdag, 16 april 2015 16:51

Et kig på indersiden af den nye Macbook

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

iFixit skiller den nye Macbook ad, og den ser rigtig lækker ud.

ifixit mbp start

Så er der en lækkerbisken til hardware-nørder. iFixIt, en hjemmeside, der er kendt vidt og bredt for deres "teardowns" af alskens populær hardware, fra telefoner til spillekonsoller til bærbare computere, har fået fingrene i den nye Retina Macbook, og udgivet en meget detaljeret trin-for-trin oversigt over, hvordan man skiller den ad, til folk, der måtte være interesserede i at se, hvordan sådan én ser ud indefra.

Bundkortet er min personlige yndlingsdel - det bærer en CPU fra Intels nye Broadwell-baserede Core-M platform, og det er det mindste bundkort, som jeg nogensinde har set på en PC. Det er 67% mindre end bundkortet i en 11" Macbook Air, ifølge Apple. Jeg er ikke personligt fan af Apple-computere, men jeg er imponeret over, hvor meget hardware de kan stykke sammen på så lidt plads. Hvis du er interesseret i at se resten af billederne, så klik her. Er du ikke i humør til at læse, findes der også en video:

 

 

 

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 453 gange
Log ind for at skrive en kommentar.