Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller
Onsdag, 22 april 2015 21:10

Elektroniktest.dk søger korrekturlæser og skribent

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Har du en passion for elektronik, og er du god til sprog og tekst? Så mangler vi din hjælp!

Elektroniktest.dk er et lille familiært team af personligheder, som har en passion for elektronik. Vi fokuserer på at bringe nyheder om, og anmeldelser af, elektroniske produkter. Dette kan inkludere alt fra køkkenudstyr, til pc hardware, og alt der imellem. Der sker altid noget nyt indenfor denne hobby, og derfor har vi altid travlt. Det er hér du kommer ind i billedet.

Vi mangler en skribent til at håndtere korrekturlæsning af anmeldelser og artikler, samt til at skrive nyheder og anmelde produkter. Derfor sender vi en bøn ud til vores læsere. Vi ved, at i har en passion, og interesse for elektronik, og det er det vi mangler netop nu!

Det er vigtig at du har tid, og lyst til at læse korrektur på de artikler vores øvrige skribenter laver, at du kan oversætte tekst fra Dansk til Engelsk, og at du har lyst til at skrive om nyheder indenfor elektronik. Det er derfor også en stor fordel, at du er god til at formulere dig på skrift, at du har gode færdigheder i både Dansk, og Engelsk, og at du holder dig opdateret omkring nyhederne indenfor elektronik.

Til gengæld kan vi tilbyde dig muligheden for at få insider viden om elektronikkens verden, og nyheder om produkter som den almene befolkning måske ikke har kenskab til. Vi kan tilbyde at du bliver en del af et godt team, som hjælper hinanden internt, og vi tilbyder dig muligheden for at få din viden, og dine holdninger ud til andre elektronik tosser. :-)

Dette er frivilligt og ulønnet, elektroniktest.dk er kun et forum hvor vi kan dele vores fælles hobby, og vi kan derfor ikke tilbyde dig et lønnet arbejde.

Lyder dette spændene i dine øre, eller vil du gerne høre mere? Jamen hvad venter du så på? Lad os høre fra dig!

Send en mail til Kasper Hansen, på kshh@elektroniktest.dk, hvor du skriver et par ord om, hvorfor dette tiltaler dig, samt hvad du har at tilbyde. Husk at mærke mailen "Ansøgning".

 

Du kan også følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de seneste nyheder og anmeldelser.

Læst 318 gange
Log ind for at skrive en kommentar.

Relaterede artikler

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus