Fredag, 31 juli 2015 09:00

Effektiv USB-docking med ny skærmfod fra Philips

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Philips’ nye skærmfod er VESA-kompatibel med 19”-28” skærme og har indbygget Ethernet-port og USB-hub 3.0 for nem adgang til eksterne enheder med ét enkelt kabel.

usb docking stand

Philips monitors, præsenterer nu en alt-i-en-løsning til skrivebordet: Philips USB Docking Stand. Man kan forbinde sin bærbare computer direkte til skærmfoden via et enkelt USB-kabel og påsætte en valgfri skærm. Resultatet er nem adgang til alle eksterne kontorenheder og internettet gennem en enkel og hurtig USB 3.0-forbindelse.

Flere forbindelser og mindre rod
Philips SB4B1928UB USB Docking Stand er en ergonomisk skærmfod, som brugere kan benytte med enhver Philips-skærm eller anden monitor, der er VESA-kompatibel (100 x 100). Den nye skærmfod passer til skærmstørrelser i 19”-28”.

Skærmfoden henvender sig specielt til professionelle brugere på farten, som benytter sig af ultratynde bærbare computere. Disse bærbare har ofte et begrænset antal forbindelsesmuligheder, hvilket den nye skærmfod imødegår med sin indbyggede USB 3.0-forbindelse og Ethernet-port.

“Brugere kan tilkoble deres bærbare computer gennem ét enkelt USB-kabel og straks gå i gang med at arbejde,” siger Frank Olsson, der er MMDs nordiske salgschef. “Det betyder færre kabler på skrivebordet, og man kan naturligvis også forbinde andre kontorenheder gennem skærmfoden og ét enkelt kabel til computeren og samtidig få forbindelse til internet.”

Få den optimale oplevelse
Skærmfoden giver brugere frihed til at vælge den skærmstørrelse, opløsning og teknologi, der passer dem bedst helt op til 4K UHD-opløsning på 3840 x 2160 pixels. Hvis én skærm ikke er nok, kan man tilslutte op til seks skærme til skærmfoden via HDMI, DisplayPort eller USB – stadig kun ved at have et USB-kabel forbundet mellem skærmfoden og den bærbare enhed. Således kan man nemt og bekvemt designe en overskuelig multiskærms-arbejdsplads, som øger produktiviteten.

usb docking stand0usb docking stand1

Fokus på skærmtrivsel
Selvom skærmfoden tilbyder en alt-i-en-løsning, er der intet “one-size-fits-all” ved skærmfodens design. Takket være Philips SmartErgoBase kan foden hæves og sænkes, drejes, tiltes og vendes efter behov, og computerskærmen kan sænkes helt ned til bordpladen, hvilket er optimalt for brugere med briller, der har læsefelt, flerstyrke eller progressive glas. Selvom skærmfoden minimerer eventuelt kabelrod, da den kun har én enkelt USB 3.0-forbindelse, er der mulighed for at samle eventuelle kabler i skærmfodens støtte, så man kan holde skrivebordet pænt og ryddeligt.

Connectivity ·         Signal Input: USB 3.0 x 1 (upstream)
  ·         Signal Output: DP x 1, HDMI x 1
  ·         USB: USB 3.0 x 4
  ·         Earphone jack
  ·         RJ45: Yes (through USB)
  ·         Microphone in: Yes (through USB)
  ·         SD / MMC card slot: SD card
Convenience ·         Kensington lock
  ·         VESA Mount: 100 x 100 mm
Ergonomics ·         Height adjustment: 120 mm
  ·         Pivot: 90 degree
  ·         Swivel: -65/65
  ·         Tilt: -5/20 degree
Sustainability ·         Environmental and energy: RoHS
  ·         Recyclable packaging material: 100 %
  ·         Specific Substances: PVC / BFR free housing, Mercury free, Lead free
Compliance and standards Regulatory Approvals: CB, CE Mark, EMF, ErP, SEMKO, C-tick, CU-EAC

Pris
Philips SB4B1928UB USB Docking Stand er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris fra 1300 kroner.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 958 gange
Log ind for at skrive en kommentar.