Lørdag, 18 april 2015 17:01

DiskStation DS1515 og RackStation RS815 kan købes nu

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Voksende mindre og mellemstore virksomheder har brug for en pålidelig lagringsløsning til deres stigende behov.

ds1515

Med en quad-core processor, hardwarekrypteringsmaskine, og fire LAN porte med failover og Link Aggregation, er DS1515 en kraftig, udvidelsesbar 5-bay NAS server som leverer enestående datatransmissionshastigheder. SSD læse/skrive cache support booster yderligere gennemløbet, medens Synology High Availability (SHA) giver den højeste oppetid og robusthed. Evnen til at skalere op til 15 drev sikrer, at du er klar til fremtidige ekspansioner.

Lær hvordan DS1515 kan opfylde dine voksende behov.Lær hvordan DS1515 kan opfylde dine voksende behov.

RackStation RS815

Kompakt og skalerbar. Optimal ydelse til små og mellemstore virksomheder.

rs815

RS815 introducerer et 12 tommers kabinet design, der gør den ideel til mindre virksomheder i vækst med begrænset plads eller budget. Drevet af en dual-core processor with floating-point enhed, der leverer læse- og skrivehastigheder, der overstiger hhv. 216 MB/s og 121 MB/s, mens de dobbelte LAN-porte har Link Aggregation og failover support. Scalerbar op til 8 drev med en udvidelsesenhed RX415, den store lagringskapacitet, mange funktioner, og pålidelighed, som en virksomhed har brug for, er alle pakket ind i dette kompakte stykke hardware.

Se hvorledes RS815 kommer med endeløse muligheder indenfor dens lille fodaftryk.Se hvorledes RS815 kommer med endeløse muligheder indenfor dens lille fodaftryk.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Multi-room fra Sony fylder dit hjem med trådløs musik

Sony Danmark - 2015-04-15 09:47 CEST

·         SRS-X99, X88 og X77 trådløse højttalere

·         HT-ST9 og HT-NT3 soundbars og HT-XT3 soundbase

·         STR-DN1060 og STR-DN860 AV-receivere

·         CMT-SX7 og CMT-SX7B Hi-Fi-systemer

·         Ny SongPal LinkTM-app til afspilning af trådløs musik via multi-room

Det har aldrig været nemmere at nyde din yndlingsmusik i smuk og ægte kvalitet i hele huset. Det nye udvalg af nye trådløse højttalere, soundbars, soundbases, AV-receivere og Hi-Fi-systemer fra Sony betyder, at du nu kan nyde multi-room-musik i høj kvalitet fra en lang række forskellige kilder. Med multi-room får du altid en ren og stabil, trådløs lyd – uanset tid og sted.

Få det bedste ud af online-tjenester med Google Cast TM og Spotify Connect1, eller brug NFC One-touch til at streame din musik fra din smartphone eller tablet med en enkelt berøring. Du kan også afspille musik fra din computer eller netværksserver i High-Resolution-kvalitet.

High-Resolution-lyd får dig tættere på musikken
High-Resolution-lyd gengiver musikken præcis som kunstneren har tænkt den. Med flere detaljer end CD’er og MP3-filer kan High-Resolution-lyd gengive de fine nuancer og dynamikker i hver eneste tone. Selv hvis du lytter til hårdt komprimerede MP3-filer, løfter DSEE HXTM-teknologien fra Sony lyden til tæt på High-Resolution-kvalitet. Teknologien gendanner de manglende højfrekvente informationer og fine detaljer, hvilket resulterer i en mere naturlig lydoplevelse.

Multi-room-musik er nemt med SongPal LinkTM

SongPal

Med multi-room kan du nyde din musik overalt i hjemmet. Brug din telefon eller tablet til at styre de forskellige musikkilder i hvert rum med SongPalTM-appen fra Sony. Med SongPalTM er det også nemt at parre dine højttalere, så du kan høre den samme musik overalt, hvilket er ideelt, når huset er fuld af gæster.

Avanceret dual-band Wi-Fi sikrer en solid og fejlfri lyd på tværs af dit trådløse net i hjemmet. Trådløs streaming fra din Bluetooth ®-enhed lyder også bedre end nogensinde før.

Ny LDAC TM-lydteknologi fra Sony gør det muligt at nyde den trådløse lyd i høj kvalitet via Bluetooth®. LDACTM transporterer tre gange så meget data som traditionelle Bluetooth®-forbindelser og forbedrer dermed lydoplevelsen.

Google CastTM giver endnu mere musik
De seneste trådløse højttalere, soundbars, soundbases, AV-receivere og Hi-Fi-systemer er alle kompatible med Google Cast. Du kan nemt ”caste” din favoritmusik og populære streamingtjenester, som Deezer og Google PlayTM Music, direkte fra din smartphone eller tablet. Dermed kan du fortsætte med at lytte til musikken uden afbrydelser, mens du sparer på strømmen på din mobil.

Så snart man pakker dem ud, er produkterne fra Sony klar til at give dig lækker lyd. Vælg din favorittjeneste, klik på ’cast’-knappen på din smartphone eller tablet og hør med det samme musikken spille på den valgte højttaler.

Hvis du hører musik på din mobil, når du er på farten, kan du ganske simpelt ”caste” lyden over på højttalerne, når du kommer hjem, så musikken kan spille videre uden afbrydelser.

Med multi-room fra Sony kan du afspille musik fra streaming-tjenester på alle højttalere i systemet. Du skal blot trykke på ”cast”-knappen i din yndlings-musikapp på din Android TM-telefon eller -tablet, iPhone eller iPad. Herefter vælger du hvilken som helst højttaler eller gruppe af højttalere i din multi-room-opsætning – og så spiller musikken.

SRS-X99/X88 trådløse multi-room High-Resolution-højttalere

SRS-X99

Med de nyeste trådløse højttalere fra Sony tager du musikoplevelsen til det næste niveau og blander seriøs Hi-Fi-lyd med et forførende og minimalistisk “one-box”-design, som vil passe ind i ethvert hjem.

Med NFC One-touch er det nemt at streame din musik med en hurtig berøring af din smartphone eller tablet. Du kan også få adgang til online-tjenester, med Google Cast TM og Spotify Connect, og nyde musikken på en højttaler – eller flere, hvis de er parret.

Den trådløse multi-room High-Resolution-højttaler SRS-X99 gengiver alle musiknumre, som kunstneren oprindeligt tænkte dem. Du får 154W gennem et 2.1-kanals 7-højttalersystem, som inkluderer af intet mindre end fire “Super Tweeters”-højttalere, der leverer krystalklarediskanttoner. SRS-X99 er spækket med avancerede teknologier fra Sony, som blandt andet omfatter Sonys unikke DSEE HX opskaleringsteknologi, som genskaber ellers tabte frekvensområder fra ikke High-resolution filer . SRS-X99 har også en digital S-Master HX TM-forstærker, som minimerer støj, og så understøtter den Hi-Res-lydfiler, hvilket sammen med DSEE HX løfter lytteoplevelsen til nye højder.

SRS-X88 er en slagkraftig højttaler i en endnu mere kompakt indpakning, der giver kompromisløse bas-, mellem- og diskanttoner i Hi-Res-kvalitet. Hvis du gerne vil have din musik med på farten, skal du vælge den transportable SRS-X77 med genopladeligt batteri. SRS-X77 giver dig musik på farten og i hjemmet i op til 10 timer (ca. afspilningstid med Wi-Fi slået fra).

HT-ST9 og HT-NT3 soundbars – High Resolution og multi-room i høj kvalitet

HT-ST9

Skru op for aftenerne foran fjernsynet med elegante og slanke soundbars. TV-udsendelser, film og serier vil komme til live med imponerende multikanalslyd uden forstyrrende ledninger i stuen. Du kan også streame din musik direkte fra din smartphone med NFC One-Touch og sætte gang i festen med det samme.

HT-ST9 og HT-NT3 afspiller lyd i High-Resolution, og de understøtter begge LDAC TM, Google CastTM og Spotify Connect.

HT-ST9 er den bedste soundbar fra Sony til dato. Den leverer en imponerende 7.1-kanallydoplevelse fra de nydesignede High-Resolution-koaksialhøjttalere, der kombinerer separate diskanthøjttalere og en subwoofer til én kompakt enhed. Filmdialog, effekter og musik flyver omkring dig takket være front surround DSP-teknologien, som er udviklet i samarbejde med Sony Pictures Entertainment. Med 800W har HT-ST9 masser af power til at matche de moderne fjernsyn på 46" og opefter.

HT-XT3 soundbase – multi-room i High-Resolution-kvalitet

HT-XT3

Giv ekstra energi til film og serier med 350W 2.1-kanalslyd fra koaksialhøjttalere, der med solid bas fra to integrerede subwoofere, leverer lyd i High-Resolution. HT-XT3 fra Sony sidder lige under dit tv og fylder din stue med High-Resolution-lyd. Denne soundbase er desuden Google CastTM Ready.

Stream musik fra din smartphone med NFC og Bluetooth®, eller nyd dine streamingtjenester. Alt bliver skaleret op til tæt på High-Resolution-kvalitet med DSEE HX-teknologien fra Sony. Den solide soundbase kan klare tv på op til 50 kg, og den passer perfekt til større BRAVIA-modeller på op til 65”.

STR-DN1060/DN860 AV-receivere – biograflyd med musik-streaming og multi-room

STR-DN1060

STR-DN1060/DN860 7.2-kanals AV-receivere giver ny styrke til din hjemmebiograf. Hi-Fi-fanatikere bliver belønnet med den bedste lyd og ydelse i klassen, gode forbindelsesmuligheder (inkl. seks HDMI-indgange i DN1060 og fem i DN860) og komponenter i højeste kvalitet.

High-Resolution-lyd bringer den specielle oplevelse fra live-musikken direkte ind i din stue med understøttelse af en lang række Hi-Res-filtyper. Dette inkluderer DSD op til 5.6MHz 2ch (USB/Network), DSD 2.8 MHz 5.1ch (USB/Network/HDMI) og 24bit 192 kHz WAV (7.1ch) / FLAC (5.1ch). Stream musik i høj kvalitet med LDAC TM, og nyd musik fra en række forskellige online-tjenester.

Med opskalering til 4K og HDCP 2.2 pass-through kan du nyde 4K-streaming i fremragende kvalitet. Med skærmspejling kan du spejle din smartphone trådløst til dit tv, mens understøttelse af MHL 3.0 sørger for, at indholdet på din smartphone bliver gengivet i en detaljeret 4K Ultra-HD-kvalitet. Indbygget Bluetooth® gør det muligt at læne sig tilbage og nyde musikken i et par bluetooth hovedtelefoner, uden irriterende ledningsrod.

CM-SX7/CMT-SX7B trådløse hi-fi-lydsystemer

CMT-SX7

CMT-SX7 er skabt til musikelskere, og dette lydsystem gør det utroligt nemt at nyde fantastisk lyd. Med sit smarte design udvider CMT-SX7 dine multi-room-muligheder og gør det samtidig muligt at lytte til musik fra en lang række kilder.

Sæt en CD på eller stik en USB i, lyt til radio, stream online-tjenester via Google Cast TM og Spotify Connect eller tilslut din iPad/iPhone/iPod eller Walkman®. Alt lyder bedre med de Hi-Res-understøttende teknologier, DSEE HX og S-Master HX. I CMT-SX7B får du også en DAB-modtager, så du kan få glæde af de mange digitale radiostationer.

De nye multi-room-kompatible AV-receivere vil være tilgængelige fra maj, de trådløse højttalere, soundbars, soundbases fra maj og hi-fi-lydsystemerne fra august.

Priser

Model

Pris

CMT-SX7

4.600

CMT-SX7B

5.150

SRS-X77

2.600

SRS-X88

3.600

SRS-X99

5.300

HT-NT3

6.150

HT-ST9

13.300

HT-XT3

4.300

STR-DN860

5.100

STR-DN1060

6.200

1 Enkelte musikstreaming-tjenester kræver en firmware-opdatering

Tekniske specifikationer

Wireless speaker

 

SRS-X99

SRS-X88

SRS-X77

Dimensions mm (W x H x D)

Approx. 430x133x125

Approx. 359x111x103

Approx. 300x132x60

Built-in battery

-

-

Yes (rechargeable)

Sound

154W RMS. 4 x Super tweeter (2 x top, 2 x front). 2 x mid-range1 x subwoofer. Passive radiator. S-Master HX amplifier, DSEE-HX up-scaling

90W RMS. Super tweeter (2 x front). 2 x mid-range, 1 x subwoofer. Passive radiator. S-Master HX amplifier, DSEE-HX up-scaling

40W RMS. 2 x full-range. 1 x subwoofer. Passive radiator. S-Master amplifier. DSEE up-scaling

Inputs/output

Audio-in/USB terminal (USB A Port/USB B Port)
Network Port

Audio-in/USB terminal (USB A Port/USB B Port)
Network Port

Audio-in/ Network Port/DC-IN
DC-OUT for charging (USB A Port)

Connectivity

Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC

Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC

Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC

Music services

Google Cast Ready, Spotify Connect

Google Cast Ready, Spotify Connect

Google Cast Ready, Spotify Connect

Multi-room

SongPal Link Wireless multi-room

SongPal Link Wireless multi-room

SongPal Link Wireless multi-room

High-Resolution Audio playback

AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC (up to 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz
1bit

AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC (up to 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz
1bit

-

Soundbar / Soundbase

 

HT-ST9

HT-NT3

HT-XT3

Sound

7.1ch, 800W RMS, 7 x carbon fibre Magnetic Fluid Speakers (including 3 x coaxial units). Wireless active subwoofer.

2.1ch, 400W RMS, 2 x coaxial units. Wireless active subwoofer

2.1ch, 350W RMS, 2 x coaxial units. 2 x integrated subwoofer drivers

High-Resolution Audio playback

AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC (up to 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz
1bit

AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC (up to 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz
1bit

AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC (up to 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz
1bit

HDMI

3 x HDMI in, 1 x HDMI out. HDCP2.2 / 4K Pass thru

3 x HDMI in, 1 x HDMI out. HDCP2.2 / 4K Pass thru

3 x HDMI in, 1 x HDMI out. HDCP2.2 / 4K Pass thru

Connectivity

Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast

Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast

Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast

Music services

Spotify Connect, Google Cast Ready

Spotify Connect, Google Cast Ready

Spotify Connect, Google Cast Ready

Multi-room

SongPal Link Wireless multi-room

SongPal Link Wireless multi-room

SongPal Link Wireless multi-room

AV Receiver

dsds

STR-DN1060

STR-DN860

Sound

7.2ch. 165W (6ohms, 1kHz, 1ch driven THD 0.9%), DSEE-HX up-scaling

7.2ch 150W (6ohms, 1kHz, 1ch driven THD 0.9%), DSEE-HX up-scaling

HDMI

HDMI in x 6, HDMI out x 2. (4K UHD Up-scaling, 4K Pass through, HDCP 2.2)

HDMI in x 5, HDMI out x 1 (4K UHD Up-scaling, 4K Pass through, HDCP 2.2)

Connectivity

Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), LDAC, Bluetooth, NFC, Screen Mirroring, Airplay

Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), LDAC, Bluetooth, NFC, Screen Mirroring, Airplay

Decoding formats

DSD (2.8MHz/Up to 5.1ch); LPCM (Up to 192kHz/24bit/7.1ch) LPCM 24bit/192kHz;

DTS HD MA / DTS HD HR;

Dolby TrueHD/Dolby Digital Plus;

DTS / DTS-ES (Matrix6.1 / Discrete6.1);

Dolby Digital EX / Dolby Digital;

DTS 96/24;

Dolby Prologic / II / IIx;

Dolby Dual Mono

DSD (2.8MHz/Up to 5.1ch); LPCM (Up to 192kHz/24bit/7.1ch) LPCM 24bit/192kHz;

DTS HD MA / DTS HD HR;

Dolby TrueHD/Dolby Digital Plus;

DTS / DTS-ES (Matrix6.1 / Discrete6.1); Dolby Digital EX / Dolby Digital;

DTS 96/24;

Dolby Prologic / II / IIx;

Dolby Dual Mono

High-Resolution Audio formats

AAC, MP3, WMA, FLAC, ALAC DSD (5.6MHz/2ch, 2.8MHz/Up to 5.1ch); LPCM (192kHz/24bit/Up to 7.1ch);

FLAC (192kHz/24bit/Up to 5.1ch)

AAC, MP3, WMA, FLAC, ALAC DSD (5.6MHz/2ch, 2.8MHz/Up to 5.1ch); LPCM (192kHz/24bit/Up to 7.1ch);

FLAC (192kHz/24bit/Up to 5.1ch)

Music services

Google Cast Ready, Spotify Connect

Google Cast Ready, Spotify Connect

Multi-room

SongPal Link Wireless multi-room

SongPal Link Wireless multi-room

Micro Hi-Fi system

 

CMT-SX7B / CMT-SX7

Sound

100W RMS, 2-way woofer and High-Resolution Audio tweeter per speaker. DSEE-HX up-scaling. ClearAudio+

High-Resolution Audio playback

AAC, WAV, AIFF, FLAC,
ALAC (up to 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz
1bit

General functions

CD playback, USB A/B, Line-in, Optical in, Analogue in, Digital audio in, headphone output, FM Radio, DAB* (*SX7B only)

Connectivity

Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC

Music services

Spotify Connect, Google Cast Ready

Multi-room

SongPal Link Wireless multi-room

Sony er en førende global udvikler af produkter inden for lyd, video, kommunikation og informationsteknologi til både forbrugere og professionelle markeder. Sony er kendt for sine audiovisuelle produkter såsom BRAVIA™ LCD High Definition (HD) TV, Cyber-shot™ digitalkameraer, Handycam® videokameraer, “α” (Alpha) digital SLR-kameraer, Xperia-tablets og Walkman® MP3-afspillere samt professionelt HD-udstyr til broadcasting.


Find mere information om Sony Europe på www.sony-europe.com, om Sony Corporation på www.sony.net og om Sony Danmark på www.sony.dk.


“Sony”, “WALKMAN”, “Cyber-shot”, “Handycam”, “α”, “BRAVIA” og “Xperia” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Corporation. Alle andre varemærker eller registrerede varemærker tilhører deres respektive ejere.

Yderligere information

Læst 760 gange
Log ind for at skrive en kommentar.