Torsdag, 28 marts 2013 02:05

Det største DDoS angreb sløver hele internettet

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Brugere verden over oplever at internettet er ekstremt sløvt, dette er på grund af hver eksperterne kalder det hidtil største DDoS angreb nogensinde. Udbyder som Netflix har været påvirket af dette og eksperterne frygter at angrebet eskalere og tilmed påvirke netbanker og email systemer.

DDoS-network-map

Angrebet er på nuværende tidspunkt stadig igang og er rettet moed non-profit-organisationen Spamhaus, som med en række blokeringslister hjælper email udbydere med at holde spam og anden uønsket indhold væk fra sine servere.

Fornylingt blokerede Spamhaus for servere ejet af firmaet Cyberbunker, et firma som sælger sig selv på at de vil hoste ALT, så længe det ikke er børneporno eller terrorisme relateret. Denne blokering er grunden til angrebet, som Spamhaus beskylder Cyberbunker for at samarbejde med kriminelle fra Rusland og Østeuropa om.

Indtil videre har angrebet stået på i mere end en uge mod blandt andet Spamhaus's DNS servere som rammes med godt 300 gigabit i sekundet. Til sammenligning bliver større banker ramt med omkring 50 gigabit i sekundet når der udføres sådanne angreb på disse.

kilden

Læst 1509 gange
Log ind for at skrive en kommentar.