Log på  \/ 
x
eller
Registrer  \/ 
x

eller
Mandag, 27 april 2015 18:43

Det nye Silent Hill spil er aflyst!

Skrevet af 
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Hvis du havde glædet dig til Silent Hills, så må vi desværre skuffe dig.

Nogen af jer har helt sikkert prøvet Spillet "PT." på Playstation 4. I virkeligheden er dette ikke et spil i sig selv, men en spilbar teaser (Deraf navnet PT, Playable Teaser) til det kommende spil, Silent Hills.
Desværre er spillet nu aflyst. Rygtemøllen har kørt siden marts, hvor det kom frem, at Hideo Kojima forlod Konami, og nu har Guillermo Del Toro også forladt projektet. I går blev rygterne desværre bekræftet over Twitter. Norman Redus, skuespilleren som de fleste sikkert kender fra "The Walking Dead" serien, skulle have spillet hovedrollen i spillet, men han har nu bekræftet, at spillet i sandhed er aflyst.

PT har været et højdepunkt for mig på Playstation, og jeg er meget ked af denne nyhed. 
Jeg kan varmt anbefale at prøve PT, som stadig er at finde på Playstation Store på jeres Playstation 4, men skynd jer, det ser nemlig ud til at PT vil blive taget af Playstation Store, indenfor få dage! Husk at slukke lyset, samt at fyre op for surround anlægget, for den bedste oplevelse. ;-)
Havde i også glædet jer til Silent Hills? Hvad er jeres reaktion på nyheden? 

 

Du kan give din mening til kende på Twitter, Google+ eller på vores Facebook-side, her kan du også holde dig opdateret om alle de seneste nyheder, og de nyeste anmeldelser.

Læst 152 gange
Log ind for at skrive en kommentar.

Relaterede artikler

Om ElektronikTest

Vores mission er, at skabe en solid og god side, som tester alt inden for elektronik verdenen, samt et stort forum, hvor alt kan diskuteres. Der vil være hjælp til det vi kan hjælpe med.

facebook twitter youtube linkedin googleplus