Torsdag, 29 januar 2015 12:33

Den første jubilæums PS4 solgt for 850.000 kroner

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Det første fremstillede eksemplar af Sony's jubilæums PS4, indtjente et vildt beløb.
nyhed ps4 jubilaeum
Sony annoncerede for ikke så lang tid siden, at de ville udgive 12.300 eksemplar af PS4 med tema som PS1. Den ville stadig være funktionel som en PS4, men farven ville være den klassiske grå farve, som deres PS1 havde. 
Sony beholdte det første eksemplar af denne PS4, og valgte at den skulle sælges på auktion. Den blev solgt på Yahoo, men desværre var det kun folk fra Japan der havde lov til at byde på den. Den endte med at have 1500 bud, inden den blev solgt til den utrolige pris af 129.000$ svarende til ca. 850.000 danske kroner. En repræsentant fra Sony har udtalt sig, og sagt at de er meget glade for alle de bud, og det endte i en langt højere pris end de havde forestillet sig. Pengene de modtager for denne konsol, vil gå til børne velgørenhed i Japan. Sony ligger det beløb konsollen blev solgt for, oven i det beløb de giver til velgørenhed. Så omkring 258.000$ svarende til ca. 1.7 milioner danske kroner, ryger nu til velgørenhed.
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 493 gange
Log ind for at skrive en kommentar.