Fredag, 01 august 2014 10:08

De nye MST hubs fra startech.com kan trække 3 skærme

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

Disse nye hubs kan drive tre skærme til arbejde eller spil og dermed gøre det muligt at anvende flere skærme via en port af typen DisplayPort 1.2 eller Mini DisplayPort 1.2

startechstart

StarTech.com, som er en førende producent af specielle forbindelsesdele, har meddelt, at de nu tilbyder en DisplayPort MST Hub (varenummer: MSTDP123DP) og en Mini DisplayPort MST Hub (varenummer: MSTMDP123DP). De nye hubs gør det nemt for brugerne at mangedoble deres skærmområde ved at tilslutte flere skærme eller projektorer til deres laptop, desktop eller Ultrabook™-computer, som er udstyret med en DisplayPort 1.2 eller Mini DisplayPort 1.2, via en enkelt videoport. 

MST-hubbene er kompatible med videokort med DisplayPort 1.2 og Mini DisplayPort 1.2, herunder AMD Eyefinitys nyeste software, som gør det muligt at gruppere skærme og organisere dem, så de kan bruges til mange forskellige applikationer, dvs. uafhængige displays og vandrette eller lodrette videovægge til spil. Når hubbene anvendes med et videokort, som driver flere skærme, kan de desuden udnytte den MST-funktion (Multi Stream Transport), som DisplayPort 1.2 indeholder, til at forvandle hver videoudgang til tre forskellige porte og dermed tilbyde et ekstra niveau af skalerbarhed. 

mst s 0 mst s 1

"Vores nye MST-hubs tilbyder brugerne en simpel måde at opnå mere skærmplads og få en mere produktiv arbejdsstation, uanset om det er til arbejde eller spil," fortæller John Mardinly, som er Senior Product Manager for StarTech.coms serie af A/V-produkter. "Ud fra et funktionelt synspunkt kan disse hubs håndtere den MST-kapabilitet, som DisplayPort 1.2 har og forvandle en DisplayPort- eller en Mini DisplayPort-udgang til tre forskellige udgange. Den store fordel for brugerne ved at bruge disse hubs er ikke bare den grafiske kvalitet, men også systemydelsen. Eftersom hubbene ikke kører på systemets GPU og ikke bruger andre systemressourcer, kan brugerne udvide skærmområdet og opnå skalerbarhed uden at give afkald på ydelsen. Bekvemmeligheden og ydelsen gør, at MST er den bedste måde at tilslutte yderligere skærme på." 
MST-hubs af typen MSTDP123DP og MSTMDP123DP har følgende egenskaber:
  • Kompatible med videokort/kilder med DisplayPort 1.2 og Mini DisplayPort 1.2
  • Understøtter en opløsning på op til 2560 x 1600 på hvert display (med to skærme tilsluttet). Understøtter en opløsning på op til 1920 x 1200 på hvert display (med tre skærme tilsluttet)
  • Simpel plug and play-installation
  • Kompatibel med AMD Eyefinity-videokort, herunder de nyeste Eyefinity DisplayPort 1.2-videokort, og kan anvendes til at skabe en videovæg, som giver en bedre storskærmsoplevelse
Den vejledende pris for StarTech.com's DisplayPort MST Hub (varenummer: MSTDP123DP) er 1345,00 kr. (inkl. moms).
Læst 425 gange
Log ind for at skrive en kommentar.