Tirsdag, 24 marts 2015 21:17

Cyanogen i fremgang grundet investeringsfonde

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Trods et afsluttet samarbejde med Microsoft, scorer Cyanogen stadig kassen.

cyanogen start

Sidste gang Cyanogen var i kiggerten, handlede dette om at Microsoft havde valgt at afslutte samarbejdet og trække investeringspengene tilbage. Dog er det ikke nok til at stoppe Cyanogen som i den seneste tid har fundet nye investorer.

I samarbejde med Qualcomm Incorporated, Twitter Ventures, Premji Invest samt flere andre investorer, er de tilbage på banen igen og har fået tilegnet sig 550 millioner kroner  til at videreudvikle styresystemet Cyanogen-mod. Grunden til denne udvilking er at Cyanogen kæmper for at fjerne Google fra monopolet i forhold til værende indehaver af størstedelen af Android smartphones.

Direktøren for Cyanogen Inc, Kirt McMaster, udtaler følgende:We're comitted to creating an open computing platform that fundamentally empowers the entire mobile ecosystem from developers to hardware makers, and most importantly, consumers around the world. We're excited to have the backing of an amazingly diverse group of strategic investors who are supporting us in building a truly open Android.

Premji Invest som stod for uddelingen af de mange penge, har udtalt sig at de valgte Cyanogen som en god investering, da de støtter op om ideen og muligheden for at skabe et frit Android. Der bliver endvidere fortalt at Cyanogen lige nu er det 3. mest populære android styresystem og Premji Invest vil forsøge at hjælpe dem til at blive endnu bedre.

Synes du også at Google sidder for meget på magten og begrænser din frihed i forhold til funktionerne på din smartphone?

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 308 gange
Log ind for at skrive en kommentar.