Fredag, 20 februar 2015 13:54

CUSTOM ONE PRO PLUS, nye interaktive premium hovedtelefoner

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
CUSTOM ONE PRO PLUS sætter nye standarder for individualisering af hovedtelefoner. "PLUS" i navnet på modellen angiver, at der nu er endnu flere funktioner og endnu flere muligheder for at individualisere hovedtelefonerne.
custom onepro
Praktiske og fleksible kabler til alle formål
Premium hovedtelefonerne CUSTOM ONE PRO PLUS leveres med to forskellige kabler. Brugeren kan således nemt og enkelt skifte mellem standardkablet, med 6,3 mm (1/4") jack adapter, og seriens headset kabel, som anvendes bl.a. til håndfrit betjente telefonopkald og gaming. Med enkelt-knap betjeningen på headset kablet kan brugeren besvare og afbryde telefonopkald, og sætte musikafspilningen på pause. Styringen fungerer sammen med alle Apple enheder og de fleste Android enheder. Som tilkøbs mulighed fås endvidere en udvidet kabelpakke: CUSTOM Headset Gear, der gør det muligt at anvende CUSTOM ONE PRO PLUS, som et professionelt headset.
16 smarte design covers medfølger
Men det er ikke bare kablerne, der er fleksible på CUSTOM ONE PRO PLUS. På disse hovedtelefoner er det muligt at udskifte både headband, ørekopper, ørekop-ringe og covers, så de matcher brugerens smag, stil og præferencer. Sammen med CUSTOM ONE PRO PLUS leveres 16 smarte covers, som brugeren enkelt kan udskifte. De 16 design covers varierer i motiver fra det ikoniske TV-testside mønster fra 80´erne over graffiti-kunst og leopard-print til hashtag #happy coveret. Så der er noget for enhver smag og til enhver anledning.
Sound slider for optimal tilpasning af lyden
De øvrige features kendes allerede fra den succesfulde og oprindelige CUSTOM PRO model: Herunder bl.a. den legendariske Sound Slider, som er en indstillelig basrefleks ventil, placeret på siden af ørekopperne. Med Sound Slideren reguleres bassen trinvist, så lydgengivelsen tilpasses den musikgenre der afspilles.

Med andre ord, CUSTOM ONE PRO PLUS er ikke bare kvalitets-hovedtelefoner i premiumklassen - det er fleksible hovedtelefoner, der kan individualiseres, både når det gælder lydgengivelsen, designet og funktionerne. Hvilket gør netop denne model til beyerdynamic's helt nye og eksklusive all-rounder.

custom onepro 0custom onepro 2

custom onepro 3

Vejledende udsalgspris for beyerdynamic CUSTOM ONE PRO PLUS er kr. 1.599,-
Vejledende udsalgspris for beyerdynamic CUSTOM Headset Gear er kr. 379,-
CUSTOM ONE PRO PLUS er i butikkerne fra marts 2015.
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 261 gange
Log ind for at skrive en kommentar.