Søndag, 22 juni 2014 22:22

Crytek går måske konkurs

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Her er nogle dårlige nyheder for Crysis fans.

Crytek Start billede

Det fremgår, at Crytek, den velkendte udvikler af ​​pc-benchmarking serie af spil, som Crysis og det seneste Ryse eksklusiv titel til Xbox One snart kan gå konkurs.

Selv om virksomheden endnu ikke har bekræftet den dystre nyhed, hævder det tyske videospil magasin Gamestar at Crytek kan have finansielle problemer og kan snart indgive konkursbegæring, hvis de ikke får en kontant tilførsel.
Der er flere årsager til Cryteks økonomiske problemer, feks det faktum at Cryteks videomotor implementering er langtfra hvor virksomheden håbede på at være. En anden grund til virksomhedens desperate situation er at Ryse: Son of Rome ikke sælger godt nok til at retfærdiggøre udviklingsomkostningerne.
Desuden fremgår det at Crytek var så langt bagud med udviklingen af spillet, med blot et par måneder før det skulle have været frigivet måtte studiet til at ansætte ekstra mandskab til at afslutte det til tiden. Vi taler ikke bare om få nye medarbejdere her men mange flere medarbejdere, som førte til en forøgelse af spil udviklingsbudgettet. De penge er ikke blevet inddrevet siden Ryse var et flop.
Et flot spil med flot grafik og spændende kampsystem, men det hele er desværre gentagelser og mangler dybde i spil indlevelsen. Det faktum at Ryse ikke kom op med noget nyskabende var det der gjorde mest for det manglende salg.

Nu hævder det samme tyske videospils magasin at masser af store forlag nu venter på Cryteks udmelding, så de kan snuppe nogle af studiets udviklinger billigere end normalt. En af de store forlag der interesseret i at købe Crytek er Wargaming, den berømte udgiver af (Free to play games). Dette vil formentlig betyde Crytek aldrig vil gå tilbage til at lave singleplayer spil.

Apropos Free to play games har Crytek fornyligt udgivet Warface, spillet blev ikke en succes undtagen i Rusland hvilket er endnu en grund til selskabets finansielle problemer. Ifølge Gamestar har Crytek nu omkring 800 medarbejdere ansat og deres løn blev udbetalt for sent. Dette er et stort antal for et studie som Crytek. Men der er mere i det, nogle af studiets nøglemedarbejdere er allerede begyndt at søge andre jobs i andre forlag.

Udvikleren Avni Yerli selskabets administrerende direktør hævder hans selskab skulle modtage en kontant tilførsel meget snart, der kunne holde studiet oven vande indtil udviklingen af Homefront: Revolutionen slutter næste år.

Crytek s 8 

Men Cryteks økonomiske problemer er ikke så enkelt at løse, Crytek har endnu ikke officielt kommenteret de seneste nyheder så vi må tage det med et gram salt indtil flere kilder tæt på sagen bekræfter det.
Læst 443 gange
Log ind for at skrive en kommentar.