Torsdag, 17 marts 2016 17:13

Cryorig kommer med alternativ montering af C7 og M9 kølere

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Efter flere brugere af Cryorigs C7 og M9 har klaget over at bagpladen kom i kontakt med modstande / kondensatorer eller lignende, har Cryorig valgt at lave en alternativ monteringsmulighed, som man blot skal ansøge om.

cryorig alternativ montering

CRYORIG tilbyder et gratis alternativ til montering af C7 og M9i / a CPU Kølere. CRYORIG C7 og M9 udgaverne har fået en masse ros fra ITX systembyggere, på grund af deres kompakte størrelse og stadig høje ydeevne. For nylig har CRYORIG fået feedback på bagplade-interferens med visse komponenter på bagsiden af ITX og MicroATX bundkort. Selvom backplaten til C7 og M9 ikke er ledende, og er sikker at installere, selvom komponenter som modstande / kondensatorer eller ekstra lange lodninger kommer i kontakt med backplaten.
cryorig alternativ montering 0
CRYORIG annoncerer, at alle brugere af C7 og M9 er berettiget til, at ansøge om en gratis alternativ monteringspakke, der giver mulighed for montering uden backplate. Det nye kit bliver inkluderet i alle C7-og M9 der er fremstillet efter 31 december 2015.
For at ansøge om et ITX monterings-kit, skal brugerne blot skrive en mail til CRYORIG's officielle supportmail med følgende oplysninger: Registreringskode af produktet og fuld postadresse, herunder navn og telefonnummer. CRYORIG supportteam vil svare på hver enkelte anmodning for kontrol.

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 296 gange
Log ind for at skrive en kommentar.