Torsdag, 26 november 2015 13:17

Creative lancerer Sound BlasterX® P5, nyt InEar gaming-headset, der giver en superrealistisk spiloplevelse

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Tidligere på efteråret annoncerede Creative deres spritnye serie af lydprodukter til gamere, Sound BlasterX. Nu lanceres seriens InEar-headset P5 på det danske marked. Headsettet sætter en ny standard for InEar gaming-lyd med komfort, slidstyrke og høj ydelse som de bærende elementer.

soundblasterx p5

Creative Sound BlasterX P5 er InEar-modellen i virksomhedens nye serie af lydprodukter til kræsne gamere. InEar-modellen er en mindre og lettere headset-løsning, der lover overlegen lydisolering. P5 er udstyret med to brugerdefinerede 7 mm FullSpectrum lyddrivere, der giver en god lydfølsomhed. Sammen med de tætsluttende ørepropper giver det både en fyldig bas og rene høje toner. Headsettet kommer med en indbygget omnidirektionel mikrofon, der sørger for effektiv opfangelse af gamerens ord.

Forbedret lydoplevelse uden at blive for overvældende
Til forskel fra andre tunge InEar gaming-headset giver P5 en velbalanceret lydoplevelse og hurtig respons. At gameren får mulighed for at opfange selv de små lydsignaler, giver en stor taktisk fordel i spillet.

P5 er skabt til at forbedre lydoplevelsen men uden at blive for overvældende. Headsettet sørger for et imponerende detaljeniveau og giver mulighed for stor indlevelse i spillet under timelange spilsessioner, uden at gameren bliver lydtræt. Også på lav volumen sørger P5 for kraftfuld lyd.

soundblasterx p5 0soundblasterx p5 1

Skræddersy lydprofilen til dine yndlingsspil
Ligesom de øvrige produkter i Sound  BlasterX-serien kommer P5 med BlasterX Acoustic Engine software til PC, som gør det muligt for gamere at skræddersy lydprofilen til deres foretrukne spilgenre. Det er udviklet til at mindske distraheringer og forbedre essentielle detaljer i spillet, så gameren får en fordel over for konkurrenterne. Fx kan man vælge et ’First-person-shooter’ mode, som giver en  fornemmelse af rumlig virkelighed og en oplevelse af virtuel surround. ‘Action & Adventure’ sikrer en superrealistisk lyd, så gameren får en næsten biografagtig oplevelse, mens ‘Real Time Strategy’ booster lydens klarhed, så man undgår distraheringer og kan holde fokus på spillet, når man er oppe imod tiden.’Driving’ mode giver til gengæld en nøjagtig gengivelse af hvinende dæk og motorspind, så gamere kan høre de små og subtile forskelle i fx bilspil. Sound BlasterX-serien tæller foruden P5 også det professionellet H7-headset med HD 7.1 surround sound og USB-tilslutning samt den analoge pendant H5. Det eksterne lydkort G5 forventes på markedet senest i starten af 2016.

 

Produktspecifikationer for P5

  • Titanbelagt skillevæg
  • Brugerdefinerede 7 mm FullSpectrum lyddrivere
  • Design udviklet til at sikre en utrolig lydfølsomhed og lav impedans
  • Indbygget mikrofon i høj kvalitet med kontrolknap til af opkald og afspilning
  • Avanceret lydisolering
  • Silikone-ørepropper i 3 forskellige størrelser
  • Medfølgende etui

Pris og tilgængelighed
Sound BlasterX P5 kan købes online fra slutningen af november til 549 kroner. For køb i butik, kontakt venligst din lokale forhandler. For mere information om Sound BlasterX-serien, besøg www.blasterx.com

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 358 gange
Log ind for at skrive en kommentar.