Fredag, 23 januar 2015 15:35

Creative kommer med deres Sound Blaster X7 Limited Edition

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
En perlemorshvid Sound Blaster X7 med ny, kraftigere strømadapter og en hovedtelefonsforstærker med imponerende 1 ohm output-impedans blev lanceret på CES 2015.
soundblaster x7

Creative Technology Ltd afslørede en limited edition af deres nyeste Sound Blaster® X7 på CES 2015. Den feature-spækkede Soundblaster X7 blev for nylig kåret to gange som 2015 CES Innovations Awards Honoree i kategorierne "Home Audio/Video Components and Accessories" og "Computer Hardware and Components". Sound Blaster X7, der nu fås i eksklusiv perlemorshvid, er en ekstern USB-DAC med ultrahøj opløsning, en kraftig lydforstærker og en 144 W-strømadapter, som kan levere et output på op til 100 W til passive højttalere. Samtidig har den en meget lav output-impedans på 1 ohm på hovedtelefonforstærkeren, så den let kan drive de mere følsomme in-ear-hovedtelefoner (IEM'er) på markedet.

Sound Blaster X7, som blev fremvist på International CES 2015, er designet til at blive koblet sammen med en række forskellige spil- og underholdningssystemer som en ultra-avanceret ekstern Sound Blaster-løsning med en imponerende høj opløsning på 24-bit/192 kHz, en 127 dB digital-til-analog-converter (DAC) og en kraftig 100 W-lydforstærker. Den leverer en overlegen, ren og tabsfri lydoplevelse til spil, musik og film og opfylder behovene hos selv de mest kræsne audiofile lyttere og spilentusiaster.

Overlegen lydoplevelse i Ultra HD
Strømadapteren på 144 W (24V 6A), der følger med denne limited edition af Sound Blaster X7, udløser det fulde potentiale i den indbyggede Texas Instruments TPA3116D2 Class-D-forstærker og leverer effektivt op til 100 W (2 x 50W RMS @ 4) til passive højttalere i mellem eller stor størrelse, hvilket giver brugerne en endnu mere overlegen lydoplevelse. Denne Sound Blaster X7 indeholder Sound Blasters proprietære multikerne-DSP, SB-Axx1 og andre højteknologiske lydkomponenter i absolut topklasse, såsom Burr-Brown PCM1794 127dB DAC, Nichicon "Fine Gold" kondensatorer og hovedtelefonforstærkerenTexas Instruments TPA6120A2, der understøtter hovedtelefoner med op til 600. Med en kraftig og udtryksfuld lydoplevelse i både spil og film samt evnen til at gengive det fulde spektrum af lyde fra musikoptagelser med krystalklare detaljer, forbedrer denne forstærker lydkvaliteten markant.

soundblaster x7 0soundblaster x7 1

soundblaster x7 2

Lineær frekvensgang for in-ear-hovedtelefoner med lav impedans (IEM'er)
Shure SE846 IEM er med en impedans på 9 ohm ved 1 kHz et af de sæt in-ear-hovedtelefoner i verden med den laveste impedans, og de kan opnå en af de mest lineære frekvensgange nogensinde sammen med Sound Blaster X7. Med en lille generel variation mellem +0,5 dB og -1,0 dB kan Sound Blaster X7 gengive lyd næsten fuldstændigt præcist. Sammenlignet med en typisk hovedtelefonforstærker, der bruger det almindelige referencedesign med hovedtelefonforstærker-chippen Texas Instruments TPA6120A2 med en impedans på 10 ohm, kan man se på grafen, at frekvensgangen er ikke-lineær med en markant variation mellem +2,25 dB og -3,8 dB. Udsvingene i frekvensgangen viser en stigning i lave frekvenser og tab i mellemtone ved 5 kHz, som resulterer i en farvning af lyden, når den bruges med IEM'er med lav impedans, såsom Shure SE846.
"Sound Blaster X7 er den mest teknologisk avancerede Sound Blaster, vi nogensinde har produceret. Vi har kombineret flere årtiers ekspertise inden for lyd med de bedst tænkelige audiofil-komponenter for at skabe den bedste højopløsnings-lydoplevelse til spil, musik og film. Den oprindelige sorte udgave af Sound Blaster X7 har en output-impedans på 2,2 ohm for hovedtelefonforstærkeren, hvilket er godt nok til de fleste IEM'er på markedet. Vores udviklere har dog flyttet grænsen yderligere ved specifikt at udvikle et hovedtelefonforstærker-kredsløb med en endnu lavere output-impedans på 1 ohm," siger Long Chye Low, General Manager for Sound Blaster. "Limited edition Sound Blaster X7 passer til begge ender af spektret for hovedtelefoner på markedet, lige fra de mest krævende studiehovedtelefoner med høj impedans til de mest følsomme in-ear-hovedtelefoner med lav impedans, med minimal forvrængning af lyd forårsaget af variation i frekvensgang."

soundblaster x7 4

Frekvensgang for Shure SE846 med almindelig output-impedans på 10 ohms i hovedtelefonforstærkeren

soundblaster x7 5

Frekvensgang for Shure SE846 med Sound Blaster X7's output-impedans på 2,2 ohm i hovedtelefonforstærkeren

soundblaster x7 3

Frekvensgang for Shure SE846 med Sound Blaster X7's output-impedans på 1 ohm i hovedtelefonforstærkeren

Sound Blaster X7 blev demonstreret på Creatives stand til International CES 2015, der blev afholdt fra den 6. til 9. januar i Las Vegas i Nevada.

Pris og tilgængelighed
Den perlemorshvide udgave af Creative Sound Blaster X7 med strømadapter på 144 W og output-impedans på 1 ohm for hovedtelefonforstærkeren koster 499,99 euro og er tilgængelig fra slutningen af januar 2015 i onlinebutikken på creative.com

Den sorte Sound Blaster X7 med strømadapter på 70 W koster 2999 kroner og er tilgængelig i onlinebutikken på creative.com nu.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 358 gange
Log ind for at skrive en kommentar.