Tirsdag, 02 juni 2015 19:33

Corsair Gaming fremviser STRAFE deres nyeste skud på stammen indenfor gaming tastaturer

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Corsair Gaming annoncerede tilføjelsen af maskingeværild mekaniske gaming tastatur til Corsairs prisbelønnede serie af PC gaming tilbehør. Ved at bringe uovertruffen tilpasning af belysning og Cherry MX switche som findes i Corsairs tastaturer over i det nye STRAFE, har Corsair skabt det mest avancerede mono-baggrundsbelyste mekaniske gaming tastatur på markedet. Sportslig og slankt nyt industrielt design. Strafe vil være bredt tilgængelig i slutningen af juni på en MSRP på $ 109,99.

strafe

STRAFE gaming tastaturets strålende røde baggrundsbelysning kan tilpasses til et næsten ubegrænset antal belysnings konfigurationer og effekter. Hver tast kan programmeres med automatiserede makroer ved hjælp af CUE (Corsair Utility Engine) software. Brugerne kan vælge mellem seks unikke lyseffekter eller lave deres egne brugerdefinerede profiler og dele dem på www.corsairgaming.com

"Som tidligere pro gamer, ved jeg at performance og tilpasningsmuligheder betyder meget. Strafe vil ligesom alle Corsairs mekaniske tastaturer, bruge verdens førende Cherry MX gaming taster til at kunne levere den ultimative præstation og have overskud, når man er i kamp, " sagde Jason Christian, produktchef hos Corsair. "Kombineret med de næsten ubegrænsede avancerede belysnings og makro tilpasninger af vores CUE software, vil Strafe være det endelige valg for gamere dedikeret til at forbedre deres spil."

STRAFE funktioner:

  • Tysk-producerede Cherry MX røde switche med guld kontakter for hurtige, præcise tastetryk
  • Fuldt programmerbar rød LED-baggrundsbelysning for uovertruffen personalisering
  • USB pass-through port for nem tilslutning
  • Textured og kurvede FPS / Moba taster
  • 100% anti-ghosting teknologi med 104-key rollover
  • Forbedrede, lettilgængelige multimedie kontrol

corsair strafe 0corsair strafe 1corsair strafe 2corsair strafe 3

Priser, Tilgængelighed, og garanti
Strafe har en vejledende udsalgspris på 109,99 dollar i USA og vil være tilgængelig i juni fra Corsair verdensomspændende netværk af autoriserede distributører og forhandlere. Det er med en begrænset 2 års garanti og Corsair kundeservice og teknisk support.
Vil vide mere om Strafe, besøg venligst:
www.corsair.com/strafe

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 897 gange
Log ind for at skrive en kommentar.