Fredag, 05 september 2014 15:58

Cat lancerer S50 smartphone designet til udendørs brug

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Mobiltelefonen er designet til udendørs sportsentusiaster og arbejdere,

cats50Start-billede

og generelt folk der kræver stor ydeevne og beskyttelse mod elementernes rasen

Cat Phones meddelte igår lanceringen af Cat® S50, en robust og højtydende 4G smartphone, som er udviklet specielt til udendørs brug og brug i barske omgivelser, hvilket gør den til den perfekte makker til ekstrem sport og udendørs arbejde. 
S50 er vandtæt, og skærmen kan bruges med våde fingre. Den er ridsefast, støvtæt og kan modstå mere end blot et par stød og ridser. Den har også en quad core (1.2 Ghz) processor, der kører med den nyeste version af Android (KitKat) med adgang til Google Play, så der er gået på kompromis mellem ydelse og beskyttelse. 
"Det, at vælge en mobiltelefon, som er egnet til udendørsaktiviteter, har ofte været ensbetydende med et kompromis mellem funktionalitet eller beskyttelsesniveau," siger Oliver Schulte, administrerende direktør for Cat Phones. "Sådan er det ikke med S50, der tilbyder alle funktioner fra en avanceret smartphone med det beskyttelsesniveau og den holdbarhed, man forventer af Cat-mærket." 

Uanset om den bruges på skipisterne, på cykel, på et bjerg eller på en byggeplads, så klarer S50 alt, hvad den bliver kastet ud i. Uanset om det er vådt, koldt, støvet eller beskidt, er det ikke noget, der går ud over S50's avancerede smartphone-ydeevne... ikke en gang et fald ned på beton. 

Cat phone s 1 Cat phone s 0

Cat phone s 3 Cat phone s 4

Cat phone s 5

S50 er også den første Cat-telefon som lanceres forprogrammeret med Cat Phones App Store med over 1.000 håndplukkede apps. Den organiserede samling - som omfatter både velkendte og meget udbredte apps, som f. eks. Skype og Endomondo til mindre nicheprægede, men ligeså nyttige som f.eks. CHECD - betyder, at brugere af Cat-telefoner ikke behøver at pløje gennem de 1,2 millioner apps på Google Play for at finde det, de ønsker. De 1.000 mest relevant apps til arbejde og fritid er nu kun ét klik væk i Cat Phones App Store.
Schulte tilføjer: "En aktiv eller udendørs livsstil resulterer i, at telefoner bliver taget med ud i omgivelser, de ikke er designet til. Hos Cat Phones så vi behovet for en telefon, som er designet til at være en ægte makker i disse aktiviteter og omgivelser i stedet for at blive gemt væk i en pose eller pakket ned i en rygsæk. S50 er en telefon, som altid kan være med, dér hvor det sker."
Som supplement til de holdbare designfunktioner byder S50 på "Performance enhancing audio technology" (lydforbederende teknologi), der giver uovertruffen ydeevne på lydsiden og som er udviklet af Waves, der har fået en teknisk GRAMMY Award®. Det giver en bedre lytteoplevelse - også udendørs - til alt fra spil, film, musik eller brug af online stemmekommunikation.

I en videreudvikling af bestselleren Cat B15Q-telefonen har S50 en hurtigere processor, større skærm, forbedret standby-tid og billeddannelse, samt forbedrede tilslutningsmuligheder, herunder et 8 MP kamera og 4G kompatibilitet. Den fås i en række farver, herunder Forest (grøn) og Slate (grå), hver især indkapslet i stødabsorberende gummi. Den vil blive prissat til 479 Euro.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 499 gange
Log ind for at skrive en kommentar.