Lørdag, 16 marts 2013 07:39

Carnegie Mellon Chimp robot rapporterer til tjeneste, sir

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Se lige den fyr? Han er for real.

cmuchimp

Han er også fra Pittsburgh. Et team af troldmænd fra Carnegie Mellon University National Robotics Engineering Center er i øjeblikket igang med at bygge en ny robot i "menneske-skala", for at kunne konkurrere i DARPA s Robotics Challenge.

En del af sin charme drejer sig om de gummierede spor på sine fødder samt på enderne af hver af de fire lemmer - ikke overraskende er disse manipuleret til at hjælpe den med at manøvrere i nogle temmelig klæbrig situationer.

Ifølge institutionen, vil den bevæge sig meget som en tank, men den vil også være i stand til tøffe afsted på blot to lemmer når det er nødvendigt, såsom når den skal bruge et eller flere lemmer til at åbne en ventil, eller til at operere el-værktøj.

Åh, og hvis du er nysgerrig, har CMU tilkendegivet, at den vil "være i stand til at udføre komplekse, fysisk udfordrende opgaver gennem overvåget selvstændighed", som lyder præcis som den slags beskrivelse en dårlig robot ville forklare sin herre før den fuldstændig overtager hans / hendes liv. Just sayin'.

kilden

Læst 1172 gange
Log ind for at skrive en kommentar.