Søndag, 08 februar 2015 15:49

Canon med 50 MP kamera

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Canon kommer nu ud med 50 MegaPixel kameraer. Læs mere om deres fordele og ulemper.
Canon 50 MP edited

Canon er den første producent på markedet med den ufattelige høje opløsning på hele 50 MegaPixels. Modellerne som har denne ekstreme opløsning er Canons 5DS og 5DS R som er sat til at koste henholdsvis 3700$ og 3900$, altså ca. 22.200 kr. og 23.400 kr.

Kameraet er desuden udstyret med processor og teknologier som for den til at matche Canons tidligere "7D Mark II"s brugervenlighed og hastighed. Men med disse 50 MP følger en række ulæmper som bl.a. er at de mange pixels ikke kan opfange nær så meget lys fordi at de er sat så tæt. En anden væsentlig faktor er at video optagelse med god sandsynlighed heller ikke vil være dens kernekompetence, da der ikke er opgivet nogle oplysninger omkring hvor mange billeder pr. sekund kameraerne kan håndtere. Det hænger sammen med de mange billeder som kameraerne vil skulle håndtere over længere tid med denne ekstreme opløsning. Men alt i alt vil de kunne tage skarpe billeder i denne ekstreme høje opløsning som nok vil være dets primære formål.

Vi kan med god sandsynlighed forvente at andre kamera producenter inden for den nærmeste fremtid også vil udvikle kameraer med så ekstrem en opløsning for at kunne konkurrere med Canon. Se diskusion omkring Canons nye kameraer her.

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 283 gange
Log ind for at skrive en kommentar.