Tirsdag, 24 november 2015 22:38

Bitfenix smider endnu et flot og stilrent kabinet på gaden

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

BitFenix har i dag lanceret det nye Pandora ATX. Som navnet antyder, er det en ATX version af den allerede lanceret Pandora, som kombinerer høj kvalitet med højeste funktionalitet i en kompakt formfaktor.

pandora start

Pandora ATX tilbyder den samme unikke styling, men kombinerer det med kapacitet til fuld størrelse ATX bundkort og en 360mm radiator, for at danne en alsidig base til ethvert projekt. Pandora ATX kommer udelukkende i sort, med to versioner til rådighed. Pandora ATX og Pandora ATX Core. Førstnævnte er udstyret med en 2,8 "ICON LCD display i front, giver mulighed for at sætte et ekstra personligt præg på fronten af kabinette. Dette opnås ved en træk-og-slip software løsning, med selve skærmen forbundet med en USB-header til bundkortet.

pandora 01pandora 02pandora 03

Denne gang er der hovedsageligt lagt vægt på designet og funktionalisten, effektivt med at skabe en separat kammer til PSU og harddiske i bunden. Denne løsning giver ekstra plads til hardware til modding projekter, forbedrer stivheden og dæmper PSU støj. Køling leveres ud af boksen med den indbyggede 1x140mm (front) og 1x120mm (bag) fans, men Pandora ATX er kompatibel med nogle temmelig avanceret vandkøling bygger. Støtte op til en 360mm radiator, top eller front, og med dedikerede beslag og holdere til pumper og reservoirer, det gør at det er rigtig nemt at bygge et vandkøling system ind i det.

Med hensyn til udvidelsesmuligheder, Pandora ATX kommer med understøttelse af op til 440mm lange grafikkort, 4x 2.5 "SSD'er og 4x 3,5" harddiske. Maksimal PSU længde er 220 mm, mens CPU køler højde er højst 160 mm.

Man kan se mere om dette kabinet her.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 439 gange
Log ind for at skrive en kommentar.