Torsdag, 21 maj 2015 08:46

Billigere og større SSD'er med nye chips

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Intel og Toshiba har netop lanceret nye NAND-hukommelseschips, som er i flere lag. Dette skal efter sigende sænke priserne på flash-hukommelse, samt give mulighed for større lager-kapacitet.

nye chips billigere ssd

Både Intel og Toshiba, er på vej med NAND-hukommelseschips i flere lag, som skal gøre SSD'er og andre lagringsenheder baseret på flash-hukommelse, billigere og give mulighed for større lager-kapacitet.

Begge virksomheder har offentliggjort deres bud på nye NAND-chips i flere lag. Toshiba, som i øvrigt selv introducerede flash-hukommelse, hævder at have konstrueret den første NAND-chip i 48 lag, hvilket giver en chip med en kapacitet på 16GB.

I samme omgang har Intel, sammen med partneren Micron, offentliggjort en NAND-chip i 32 lag, og chips med en kapacitet på 32GB. Ligeledes skulle der være en 48GB version på trapperne. Ifølge Intel selv, skal de nye chips kunne anvendes til at bygge en 2.5" SSD, på hele 10TB.

De nye hukommelseschips fra Toshiba og Intel/Micron, skulle blive tilgængelige om et lille års tid.

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 713 gange
Log ind for at skrive en kommentar.