Onsdag, 19 november 2014 19:35

"be quiet!" udgiver nu deres nye high-end computer kabinet!

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

For at minimere støjniveauet endnu mere, har de også dækket siderne

Kabinet

"Silent Base 800 combines functional design with optimal performance, quiet operation and user-friendliness"

 Firmaet "Be quiet!",som er de førende på markedet inden for pc-strømforsyninger nede i Tyskland, de har været oppe på toppen de sidste 8 år, i dag introducerer de deres første "chassis Silent Base 800
I dette computer kabinet er der rigeligt med plads, og man ønsker at tilfredsstille præmium kunder der ønsker "High end" funktioner som er et lav støj-system som dette computer kabinet har med sit nye og innovative design. "Be quiet!" garanterer en lydløs kasse, mens der er en fremragende køleeffekt indbygget. Hvis man ser på deres motto som nu er "Form Follows Function", hvor hver eneste komponent i deres Silent Base 800 computer kabinet har et bestemt formål og det er for at øge brugervenligheden og bringe ydeevne til et helt nyt suverænt niveau.
Silent base 800 S 3

Whisper-quiet operation with superior cooling performance

"Be quiet!" lægger også meget stor vægt på at opretholde et lavt støjniveau for sit nye computer kabinet, uden at de kan give nogen reduktion i virkningen og funktionaliteten af deres nye kabinettet. For at opholde dette mål har de udviklet innovative front, top og bund paneler, som der vil give det en intelligent luftstrøm inde i kabinettet. Frisk luft bliver bevidst trukket ind i kabinettet og transporteres gennem det indre, det kommer til at øge kølekapaciteten i forhold til konventionelle løsninger som der er på de gamle kabinetter. også på samme tid forhindre panelerne at lydbølgerne som bliver fremstillet inde i kabinettet i at forlade kabinettet. For at minimere støjniveauet endnu mere, har de også dækket siderne og forsiden af Silent Base 800 med et helt nyt lyddødt materiale som snupper næsten alt støjen. Desuden har de også de 3 prisvindende "Pure Wings 2 Blæsere" som er blevet installeret inden i kabinettet. To af blæserne er 140mm format og er blevet installeret fra fabrikken i front panelet, og der en anden Silent Wings 2 blæser med en 120mm i diameter som er blevet placeret i det bageste panel af kabinettet. Denne konfiguration kommer til at give en optimal luftgennemstrømning, men det kan stadig øges yderligere hvis man har lyst til at opgradere kabinettet med installationen af op til fire ekstra blæsere, og det er ved at åbne 3-i-1 luftindtag som er i sidepanelerne

Silent base 800 S 0 Silent base 800 S 1

Silent base 800 S 2

Optimum space and tool-free installation

The Silent Base 800 tilbyder rigeligt med plads til high-end-systemer og som der også tilhøre deres topklasse af komponenter. Bundkort i ATX, Micro-ATX eller Mini-ITX format, tunge CPU kølere som kan have en højde på helt op til 17 centimeter og lange grafikkort kan også installeres hvis det er det som man vil have. For 3D-acceleratorer, op til 40 centimeter kan blive ledig hvis du fjerner et par HDD bure. The Silent Base 800 kan også udstyres med helt op til tre 5.25 "drev, syv 3,5" og fire 2.5 "drev. Den funktionelle struktur i det nye computer kabinet giver køberne masser af muligheder for at installere alle komponenter som man har lyst til uden at man skal have brug af værktøj. Der er også mulighed for at man kan installere vandkøling med flere radiatorer som kan være mellem 120- til 280-millimeter.

Silent base 800 S 5 Silent base 800 S 6

Silent base 800 S 7

Stability and optimal dust protection

Kabinettet har en betydelig vægt som er på 9 kilo og det er meget for et kabinet, men det er jo klart, hvis man ser på hvor omfattende kvaliteten af kabinettet er. Hvis man er interesseret i størrelsen så er det på 495mm x 266mm x 559mm, og kabinettet er blevet bygget til en industriel standard. de har opnået dette ved at bruge et lag af tyk stål som har en høj kvalitet af "ABS plast". kanterne er designet i en U-form, sammen med det helt nye nyudviklede isolerings materiale, det kommer til at danne en super robust konstruktion af deres kabinet og vil være sikker på at kunne holde noget tung indmad. at Ud over at have en fuldt funktionel struktur og meget tilfredsstillende køleeffekt, kan man sige at Be quiet! er helt til tops i kvalitet og er nok også helt oppe i toppen ude på markedet i dag af de kabinetter som der er der ude.

Prisen:

Den er nok tilgængelig fra den 24. november som fåes i sort / orange, helt sort og sort / sølv til den milde pris af 139,90 USD (eksklusive moms) eller 119 euro (inklusive moms). For den britiske MSRP er det 99 GBP (inklusive moms).

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 1011 gange
Log ind for at skrive en kommentar.