Fredag, 22 april 2016 12:27

B&O PLAY lancerer Beoplay A1: En ultrabærbar Bluetooth-højttaler med 24 timers afspilningstid

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Den nye Beoplay A1 er den mindste Bluetooth-højttaler fra B&O PLAY. Den er designet til et liv på farten af den prisbelønnede designer Cecilie Manz, passer perfekt i hånden og har en lyd, der langt overgår dens størrelse.

bang o a1

B&O PLAY har afsløret det mindste og mest eventyrlystne medlem af sin familie af bærbare Bluetooth-højttalere: Beoplay A1. Højttaleren er designet til et liv på farten og kombinerer smukt design af den prisbelønnede danske designer Cecilie Manz med Bang & Olufsen Signature Sound, en integreret mikrofon og en batterilevetid på op til 24 timer.

"Den måde, man lever med musik på, har ændret sig væsentligt de senere år, og når det kommer til valg af højttalere, søger mange kvaliteter som elegance, enkelhed og fleksibilitet. Højttaleren skal levere kraftfuld og stor lyd til deres hjem, være let at betjene og samtidig være velegnet til et liv på farten," fortæller Henrik Taudorf Lorensen, Corporate Vice President for B&O PLAY.

"Med Beoplay A1 har vi skubbet til grænserne for, hvad en ultrabærbar højttaler kan yde, og gjort det muligt at tage kraftfuld lyd og smukt design med, uanset hvor man skal hen."

Designet til hverdagens eventyr
Beoplay A1 har et smukt kuppelformet aluminiumskabinet, som giver den et let og elegant udtryk, samtidig med at det beskytter den avancerede teknologi indeni. Kuplen smelter fuldstændigt sammen med den dobbeltstøbte polymerbase, så overfladen fremstår glat og ubrudt.
Som en del af det ultrabærbare design er der ingen knapper eller ben, som stikker ud fra højttaleren, og overfladen på Beoplay A1 er robust nok til at kunne klare hverdagens knubs. Den kommer med en læderrem, som inviterer til at tage den med overalt, sætte den på rygsækken eller hænge den op i hjemmet.

"Vi ønskede at lave en ultrabærbar højttaler, som man instinktivt har lyst til at tage med sig. Højttaleren har en størrelse og form, som gør det oplagt at tage den med sig, og kombinationen af det kolde aluminium, den bløde polymer og det varme touch fra læderet gør, at man får lyst til at tage den op. Jeg kan godt lide, at den afrundede, cirkulære form på højttaleren meget tydeligt viser, at lyden er beregnet til at blive delt med andre," fortæller designeren Cecilie Manz.

bang o a1 2

Bang & Olufsen Signature Sound
Beoplay A1 er baseret på mere end 90 års erfaring med lyd og sætter nye standarder for transportable Bluetooth-højttalere, når det gælder lydspredning, lydstyrke og basgengivelse.

• Ved hjælp af en dedikeret DSP-algoritme med avanceret high slope-filtrering, er Beoplay A1 i stand til at skabe et bredt og rumligt 360-graders-lydbillede. Dermed får alle den samme gode lydoplevelse, uanset hvor de befinder sig i forhold til højttaleren.

• På trods af sine kompakte mål på 133 x 48 mm og en vægt på kun 600 g er der tale om en fuldt aktiv tovejshøjttaler med kegleformet bas- og mellemtoneenhed af aluminium, en silk dome-diskant på ¾" og avanceret DSP-filtrering med en sprød, kraftig og klar lyd.

• Takket være en ny kegleformet bas-/mellemtoneenhed af aluminium med et kraftfuldt neodynium-magnetsystem og kraftige effektforstærkere leverer Beoplay A1 bas helt ned til 40 Hz og har kræfter nok til at holde musikken kørende nonstop i mange timer.

24 timers bærbar afspilning
Beoplay A1 har et genopladeligt 2200 mAh Li-Ion-batteri med op til 24 timers afspilningstid ved almindelig brug. Den lange afspilningstid skyldes den innovative strømstyring i forstærkeren. Med Adaptive Power Management er det muligt at tilføre forstærkerne lige nøjagtigt den mængde strøm, de skal bruge, når de skal bruge den. Det betyder, at strømforsyningen ændres dynamisk efter behovet, hvilket giver en øget batterilevetid.

bang o a1 1bang o a1 0

Indbygget mikrofon til arbejde og fornøjelse
Beoplay A1 har en indbygget mikrofon, som gør det muligt at besvare telefonopkald, og på grund af polymerbasens særlige, patentanmeldte design er mikrofonens følsomhed over for tale ens 360 grader rundt om højttaleren. Dermed kan personen i den anden ende let genkende stemmer, uanset hvor folk taler fra, når bare de er i nærheden af mikrofonen.

Let adgang til din yndlingsmusik
Ved tryk på den runde connect-knap på siden af højttaleren forbindes højttaleren til den senest anvendte enhed og afspiller det senest afspillede nummer. Connect-knappen vil senere blive opdateret med endnu flere funktioner.

Priser og tilgængelighed:
Beoplay A1 sælges til vejledende udsalgspris kr. 1.999,- og fås i farverne Moss Green og Natural.
Beoplay A1 er i butikkerne fra ultimo april.

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Vigtig information:
Alle produkter er sponsoreret af den givne producent, med formålet at teste og anmelde det givne produkt. Alle vore test og anmeldelser er objektive, og vi er på ingen måder betalt i forhold til anmeldelsen eller konklusionen, af det givne produkt.

 

Yderligere information

Læst 841 gange
Log ind for at skrive en kommentar.