Tirsdag, 23 december 2014 12:00

B&O BeoRemote App 2.0

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Bang & Olufsen er klar med en helt ny APP
App
Bang & Olufsen er klar med en helt ny og meget mere moderniseret udgave af deres fjernbetjenings-pap til smartphones og tablets som er derude.

Der er brug for en ny software for at understøtte BeoRemote App 2.0, og den software har B&O rullet ud her over de seneste dage.

 

Den nye BeoRemote App er nu smartere og en mere moderne app til iPad, iPhone og Android, som der kan styre de seneste TV fra den danske elektronik-producent.
Den nye app kommer nu ud med et nyt look og en forbedret brugerflade,som har flere muligheder gemt bag det enkle udseende.

En feature er at app'en nu også virker til iPhone, dog med lidt færre funktioner end på iPad'ens større skærm.

På iPad er der også kommet tv-guide nu. Vel og mærke ikke en tv-guide hentet fra nettet, men den fra selve TV'et med de kanaler der er indstillet.

Fra TV-guiden kan der hoppes videre til den kanal der viser programmet.

BeoRemote App 2.0 virker med produkter fra Bang & Olufsen:

  • BeoVision Avant

 

  • BeoVision 11

 

  • BeoSystem 4

 

  • BeoPlay V1

Bonus feature er at Hvis  produkterne sættes op til "Wake On LAN", så kan app'en også kke dem fra stand-by, og det kan jo være et veltig plus for mange

Tlf apptv

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 657 gange
Log ind for at skrive en kommentar.