Tirsdag, 17 september 2013 13:31

ASUSTOR lancerer Økonomisk Entry-Level AS 2 Serie NAS

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

ASUSTOR lancerer Økonomisk Entry-Level AS 2 Serie NAS

ASUSTOR nyhed

Præsentation af AS-20XT og AS-20XTE serien, udstyret med en kraftige Intel ® Atom ™ 1,2 GHz dual core processorer. Og som asusor kan prale med at have en forrygende læse / skrive hastighed på 104 + MB/74 + MB. Og som er designet til individuelle og SOHO brugere, AS-20XT serien lader brugerne skabe deres egen webserver filserver, backup server, downloade server, og overvågning løsning. AS-20XTE serien er udstyret med en ekstra HDMI-port og infrarød modtager giver brugerne mulighed for at skabe den ideelle digitale hjem underholdning center.

 

ASUSTOR Inc. , en førende innovator og leverandør af netværks storage løsninger, har annonceret lanceringen af ​​sin helt nye AS 2 serier Network Attached Storage (NAS) rettet mod personlig og hjemmebrugere . Serien er yderligere opdelt i 2 sub- serien: AS- 20XT serie ( AS-202T/AS-204T ) designet til at give brugerne det væsentlige for at skabe en personlig sky og AS- 20XTE serie ( AS-202TE/AS-204TE )er designet til at give brugerne både personlige sky og digital underholdnings funktionalitet.  De tilbyder både høj kvalitet og funktionalitet til en økonomisk pris , de 2 -serien som ikke kun var designet til at imødekomme behovene hos forbrugerne, men er også en godt starter produkt til brugere, der bruger en NAS for første gang .

 

Alle ASUSTOR s 2 serien enheder er drevet af den nyeste Intel ® AtomTM 1.2GHz dual core processorer . AS- 20XT serien er udstyret med 512 MB DDR3-hukommelse og kan prale med læse og skrive hastigheder på 104 + MB / s og 74 + MB / sek . Desuden AS- 20XT serien tilbyder en række kraftfulde cloud storage funktioner, der giver brugerne mulighed for nemt at oprette deres egen backup -server, filserver , videoovervågning løsning , webserver og meget mere.

Omvendt kommer ASUSTORs AS- 20XTE seriens enheder, udstyret med 1 GB DDR3 -hukommelse. De AS- 20XTE serien enheder er også udstyret med en HDMI-port og infrarød modtager, som kan parres med XBMC App til at vende NAS til en media-afspiller. Efter download og installation af XBMC App fra ASUSTOR App Central brugere behøver man kun at forbinde deres NAS til en HDMI klar skærm for straks at begynde at spille alt multimedieindhold fra deres NAS. Derudover kan brugerne også vælge at købe ASUSTOR eksklusive fjernbetjeningen eller installere de officielle XBMC fjernbetjening App gratis på deres mobile enhed til at styre alle multimedie afspilning på deres NAS.

PR ASUSTOR Computex2013

Alle 2 seriers enheder kommer med ADM 2.0 (ASUSTOR data Master) operativsystem, der er udstyret med en intuitiv grafisk grænseflade (brugerflade), der giver brugerne en velkendt oplevelse der ligner den enkelhed som nydes på mobil og tablet-enheder. ADM 2.0 indeholder en række innovative funktioner såsom et omfattende sæt af backup-løsninger til at beskytte dine data.

Mission Mode backup er for at sikre færdiggørelsen af backup jobs og FTP Explorer, den første FTP-klient designet udelukkende til brug på en NAS giver brugerne evnen til at nyde træk og slip filoverførsler fra den bekvemmelighed af ADM skrivebordet. ADM 2.0 er også udstyret App Central App biblotek som indeholder over 100 gratis og unikke NAS Apps, som brugerne kan downloade til at tilføje funktionalitet til deres NAS-enheder. Desuden kan brugerne også benytte ASUSTOR eksklusive AiMaster og AiData mobile apps til at styre deres system, og data fra den bekvemmelighed i deres mobile enheder. Brugerne vil også være i stand til at streame musik og videoer, se billeder, få vist dokumenter, og i sidste ende nyde den bekvemmelighed af cloud adgang mens du er på farten.

 

 Key Specifications for the AS-20XT Series:

Intel® Atom™ 1.2 GHz Dual-Core Processor
512MB DDR3 RAM
Maximum supported capacity of hard disks: 8TB (AS-202T) and 16TB (AS-204T)
USB 3.0 (5 Gb/s)
Support for online RAID level migration and capacity expansion
Supported volume types: single disk, JBOD, RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, RAID 10

Key Specifications for the AS-20XTE Series:

Intel® Atom™ 1.2 GHz Dual-Core Processor
1GB DDR3 RAM
Maximum supported capacity of hard disks: 8TB (AS-202TE) and 16TB (AS-204TE)
USB 3.0 (5 Gb/s)
HDMI output
Audio jack (line-out)
Infrared receiver
Support for online RAID level migration and capacity expansion
Supported volume types: single disk, JBOD, RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, RAID 10

 

En live demo af ASUSTOR s ADM 2.0 operativsystemet kan du prøve her

 

 

Læst 490 gange
Log ind for at skrive en kommentar.