Onsdag, 23 april 2014 17:07

ASUSTOR integrerer fire USB DAC enheder fra ASUS

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

ASUSTOR annoncerer kompatibilitet til ASUS Xonar Series USB DAC -enheder.

xonar Sound music-play Start-billede

De enheder der bliver kompatibel er Xonar Essence III Xonar Essence One, Xonar Essence STU og Xonar U3 , som kommer til at give brugerne en rig og fuld hi-fi lytteoplevelse.

ASUSTOR Inc., en førende innovator og leverandør af netværk storage-løsninger , meddelte i dag , at de har tilføjet understøttelse for USB digital  til  analog audio konvertere (DAC) som giver ASUSTOR brugerne mulighed for at bruge et USB DAC til at øge kvaliteten af lyd fra deres NAS-enheder . En USB- DAC kan nemt bruges i samråd med ASUSTOR s SoundsGood musikafspiller Appen som ville give brugerne en øget lytteoplevelse, både fyldigere og dybere lyd. Udvalgte i denne integration af USB- DAC enheder er fire modeller fra ASUS . Disse modeller omfatter Xonar Essence III Xonar Essence One, Xonar Essence STU og Xonar U3. 

asus-xonar-essence-one 

Den eksklusive SoundsGood Web musikafspiller App blev udviklet af ASUSTOR og er tilgængelig for alle ASUSTOR NAS-enheder. Brugere kan downloade og installere SoundsGood gratis fra App Centralen. SoundsGood giver brugerne mulighed for direkte at streame og afspille musik fra ADMen og giver brugerne mulighed for at oprette og redigere spillelister. Derudover indeholder SoundsGood en indbygget ID3 tag editor og understøtter også visning af album cover artwork , og giver brugerne ekstra bekvemmelighed, når du søger, styre og redigere deres indhold musik. Desuden har SoundsGood flere muligheder for lydudgang fra NAS * herunder tilslutning til en forstærker via HDMI, USB DAC output, output via Bluetooth-højttalere eller-udgang fra højttalere tilsluttet til NAS audio -jack . Dette giver en stor fleksibilitet i anvendelsen til brugerne, der giver dem mulighed for at vælge output metoden passer bedst til deres behov. SoundsGood kan også bruges med AiMusic mobil app, der giver brugerne mulighed for at fjernstyre streame musik fra deres NAS mens du er på farten. AiMusic understøtter både online og offline musikafspilning og giver brugerne mulighed for at skifte spor ved at ryste deres enhed . AiMusic er i øjeblikket tilgængelig for både iOS og Android-enheder.
* HDMI-udgang er tilgængelig på: AS -6 -3 og AS- 2TE serien enheder .
Audio -jack output er tilgængelig på: AS -3 og AS- 2TE serien enheder . 

 
Læst 550 gange
Log ind for at skrive en kommentar.