Tirsdag, 13 august 2013 06:53

ASUSTOR annoncerer understøttelse af nordiske sprog på ADM

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

ASUSTOR Inc. annoncerede i dag, at man har tilføjet Dansk, Svensk, Norsk og Finsk til deres operativsystem ADM (ASUSTOR Data Master), som desuden allerede kan fås på Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Hollandsk, Russisk, Polsk, Tjekkisk, Japansk, Koreansk, Forenklet kinesisk, Traditionelt kinesisk.

Nordic 600x400

ASUSTOR understøtter nu i alt 16 forskellige sprog. Disse fire nye sprog kan fås ved at opgradere til ASUSTOR's ADM 2.0, og giver brugere fra de nordiske lande mulighed for at kan nyde en mere lokaliserede og brugervenlig oplevelse.

 

ADM er ASUSTOR's eksklusive NAS-operativsystem, det første i verden der er konstrueret omkring et App-baseret koncept. ADM har en intuitivt og brugervenlig brugergrænseflade, samt et stort udvalg af tilføjelsesprogrammer, der kan downloades via dens platform, App Central. Understøttelse af lokale sprog er et af de vigtigste elementer, der gør brugen af ADM nemt og intuitivt.

"At kunne understøtte vores brugers lokale sprog, er en af vores vigtigste prioriteringer her hos ASUSTOR," udtaler Fanny Wang, salgschef for Norden hos ASUSTOR. "Vi er meget glade for at kunne annoncere vores støtte af disse fire nordiske sprog, samt vores opgradering til ADM 2.0. Vi er overbevist om, at det vil give vores nordeuropæiske brugere en mere intuitiv brugeroplevelse."

ADM 2.0 er den seneste version af ASUSTOR's eksklusive NAS-operativsystem, som har over 100 forskellige tilføjelsesprogrammer, der kan hentes via App Central, sammen med nye eksklusive funktioner. På branchens første Searchlight-søgemaskine kan man lave fuzzy-søgninger, hvilket giver brugerne mulighed for hurtigt at finde filer, mapper og programmer på NAS. Den nyligt tilføjede "Mission Mode backup" sørger for at sikkerhedskopieringerne færdiggøres, og giver samtidig ekstra fleksibilitet under sikkerhedskopieringerne. FTP Explorer er den første FTP-klient, der er designet til brug på en NAS. Den giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til FTP-sider og overføre filer ved at trække og slippe dem fra det praktiske ADM-skrivebord. Udover ADM 2.0, udgives der også to helt nye mobilapps fra ASUSTOR, AiMaster og AiData. Disse to mobilapps tilføjer en helt anden dimension til ASUSTOR-oplevelsen, ved at give brugerne mulighed for at administrere NAS og få adgang til deres filer, mens de er på farten.

For yderligere produktoplysninger, bedes du venligst besøge: http://www.asustor.com
Live demo kan ses og prøves her.

Om ASUSTOR
ASUSTOR Inc. blev grundlagt i 2011, og er et datterselskab af ASUSTeK Computer Inc. Det er en førende nyskaber og udbyder af private cloud-lagertjenester (NAS), og løsninger inden for videoovervågning (netværksvideooptager). ASUSTOR ønsker at give verden enestående brugeroplevelser, samt den mest komplette samling af løsninger inden for netværkslagring.

 

Læst 1418 gange
Log ind for at skrive en kommentar.