Lørdag, 02 august 2014 09:06

ASUSTOR annoncerer Kompatibilitet for nye WD Red® harddiske

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

 

ASUSTOR annoncerer kompatibilitet til WD nyeste 4 TB, 3 TB, 2TB WD Red Pro SMB NAS-harddiske (WD4001FFSX, WD3001FFSX, WD2001FFSX) og 6 TB, 5 TB høj kapacitet WD Red harddiske (WD60EFRX, WD50EFRX).

asustor wdredpro

ASUSTOR Inc den førende innovator og leverandør af netværk storage-løsninger, meddelte i dag at de har bekræftet kompatibilitet af 5 nye WD harddiske modeller med ASUSTOR NAS-enheder. Disse nye harddiske består af 3 nye WD Red Pro-modeller (WD4001FFSX, WD3001FFSX, WD2001FFSX) til SMB og 2 høj kapacitets, WD Red modellerne fås i 6 TB og 5 TB-modeller (WD60EFRX, WD50EFRX) til hjemme og SOHO markeder. ASUSTOR NAS brugere vil nu nyde mere fleksibilitet og valg når du vælger egnede harddiske til virksomhedens eller opbevaring personlig cloud-applikationer. 
ASUSTOR NAS produkt linjen består af 2, 4, 6 og 8-Bay Tower modeller sammen med 4, 9 og 12-bay rack-modeller. Alle enheder er drevet af højtydende Intel Atom dual-core processorer, som er egnet til personlig hjemme og erhvervsmæssig brug. Brugerne kan frit vælge en disk kapacitet der passer til deres opbevarings behov for at skabe en dedikeret cloud storage-server, der centraliserer deres data og backup. 
Alle ASUSTOR NAS-enheder kommer med ADM (ASUSTOR data Master) operativsystem. ADM har en intuitiv App-baseret design og integrerer problemfrit med ASUSTOR hardware for at skabe en optimal opbevarings cloud-platform. ADM har også RAID-storage-teknologi, der tilbyder forskellige niveauer af beskyttelse af data. Brugerne er i stand til at vælge forskellige RAID-niveauer baseret på NAS model og antallet af harddiske i brug. Desuden ADM Storage Manager giver Disk Doctor og SMART Scan funktioner, der hjælper brugere med at overvåge sundheden af deres harddiske, der giver dem mulighed for at træffe forebyggende foranstaltninger for nedbrud 
asustor wdred s 0
"De nyligt lancerede WD Red serie NAS harddiske har NASware® 3,0 technoogy, som giver mulighed for øget system stabilitet. De nye WD Red harddiske er det perfekte valg for 24/7 NAS-miljøer. "Sagde Darrin Bulik, direktør for Digital Video & NAS-produkter, WD Storage Technology. "Vi har arbejdet tæt sammen med ASUSTOR fuldføre kompatibilitet test og er glade for at tilbyde disse nye muligheder på markedet, for at tilfredsstille hjemmet og virksomheden NAS brugernes krav om høj ydeevne opbevaring."
"Vi er glade for at samarbejde med WD i officielt at kontrollere kompatibilitet af deres 5 nyeste modeller af harddiske med ASUSTOR produkter," siger Citat Lin, direktør for forskning og udvikling på ASUSTOR. "ASUSTOR NAS-enheder blev skabt for at imødekomme cloud storage kravene fra både virksomheder og hjemmebrugere. Cross-platform kompatibilitet med Windows, Mac og Unix-lignende styresystemer sammen med en intuitiv brugergrænseflade gør ASUSTOR NAS-enheder et optimalt valg til at skabe cloud storage. Og selvfølgelig er det yderst vigtigt at vælge en stabil harddisk opbevarings teknologi, når du opretter en sky opbevarings plads. WD´s nye WD Red harddisk serie giver høje kapacitetsoptioner, fremragende stabilitet og fremragende præstation. De kan kombineres med ASUSTOR enterprise-class modeller såsom AS-608T, AS-609RD eller 7-serien for at skabe en optimal opbevarings sky. "
ASUSTOR vil snart frigive sit flagskib i enterprise-klassen rack NAS serien (7-serien), som omfatter 9 bay og 12 bay enheder. Disse nye modeller vil være i stand til at udnytte en maksimal kapacitet på 36TB og 48 TB i WD Red Pro-serien. Med hensyn til erhvervsbrugere vil dette give høj lagringskapacitet, mens tilfredsstille deres behov for 24/7 drift og etablering af stabile RAID lagringsvolumener.
Læst 389 gange
Log ind for at skrive en kommentar.