Tirsdag, 22 april 2014 06:46

Asus ROG Z97 Lineup lækket

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Asus's Z97 er endelig lækket. Billeder af 3 bundkort er kommet frem.

asus logo

Nu når MSI fremviste deres bundkort, ventede vi bare på at ASUS også gjorde, interesseret? Læs med her.

Nu kom Asus også med billeder af deres Z97 lineup. Det hele blev lækket igennem en side som hedder "Weibo". Ud af de 6 bundkort som er lækket, er 3 af dem fra deres ROG serie. Det første af dem vil være deres ASUS Maximus VII Hero.

ASUS MAXIMUS VII HERO

Det kommende ASUS Maximus VII Hero har fået et nyt ROG design som kan ses på bundkortet's heatsinks, men det beholder stadig sit Sort/Rød farvetema som altid er en vinder iblandt en masse builds verdenen over.

Bundkortet vil have en Socket LGA-1150, som vil tage Intel Haswell, Haswell Refresh, Haswell Refresh K-Series (Devil's Canyon) Og den kommende Broadwell K-Series som udkommer engang i 2015. Så alt i alt, så kan dette og alle de andre Z97 bundkort overleve på markedet i længere tid da den har den brede support liste.

bundkort asus maximus vii hero 2 bundkort asus maximus vii hero 1

chipset asus maximus vii hero

Info har jeg ikke kunne finde noget af, men udfra billederne kan jeg se at ASUS ROG Maximus VII Hero har 4 DDR3 DIMM porte, 8 SATA 6GB/s porte, 3 PCI-e 3.0 x16 porte, 3 PCI-e 3.0 x1 porte, M.2 PCI-e port så du kan få en  mSATA SSD og andre ting vi normalt ser på Asus's ROG serie. Bundkortet får sin strøm igennem et 8-Pin stik og et 24-Pin ATX stik. Det vil højest sandsynligt også have det nyeste DIGI+ VRM design og en masse overclocking muligheder. Asus Maximus VII Hero vil også have deres SupremeFX lyd processor med EMI afskærmning (den røde oplyste linje når det er tændt), Intel Ethernet, LANGuard, GameFirst III, Sonic Radar II, KeyBot, TrueVolt USB og Gamer’s Guardian - egenskaber som mange gamere vil finde hjælpsomme mens de gamer.

ASUS MAXIMUS VII GENE

Baseret på det sidste generation Gene bundkort, så har man allerede en idé om hvad Asus Maximus VII Gene er og det's muligheder.  Det har mere eller mindre de samme spec's og egenskaber som Maximus VII Hero.Det har 8 SATA 6GB/s porte, 4 DDR3 DIMM porte, Start og Reset knapper, 2 PCI-e 3.0 x16 porte og 1 PCI-e 3.0 x4 port til mSATA SSD og andre I/O porte.

bundkort asus maximus vii gene 2 bundkort asus maximus vii gene 1

chipset asus maximus vii gene

Jeg kan dog ikke se en SupremeFX chip eller den røde oplyste linje som VII Hero har. Men VII Gene bruger et "add-in" lydkort, ligesom Maximus VI Impact har. Kigger vi ordenligt efter, så kan vi også se at det heller ikke har et "mPCIE combo add-in" kort. Men det ser ud som om at der er en smule afstand oppe over "DirectKey" og "Clear CMOS" knappen til det. Det ser også ud til at der er en M.2 PCI-e port imellem de 2 PCI-e 3.0 x16 porte.

ASUS MAXIMUS VII RANGER

Til sidst i ROG linjen er der deres VII Ranger, et sprit nyt navn i ROG serien. Det ser ud til at det er et budget udgave af deres VII Hero. Det har 6 SATA 6GB/s porte, 3 PCI-e 3.0 x16 porte, 3 PCI-e 3.0 x1 porte, M.2 PCI-e port til mSATA SSD og muligheder for overclocking. Dette bundkort bliver sandsynlig vis det billigste iblandt deres ROG z97 Lineup.

bundkort asus maximus vii ranger 2 bundkort asus maximus vii ranger 1

Jeg er overbevist om at vi stadig mangler 2-3 bundkort. Jeg tænker at Asus stadig arbejder på deres VII Formula, VII Extreme og forhåbenligt også et VII Impact. Maximus VII Exteme for ekstreme overclockere og et Maximus VII Formula med noget integreret CrossChill hybrid, luft og vandkølet til MOSFET. 
Læst 631 gange
Log ind for at skrive en kommentar.