Onsdag, 04 maj 2016 13:30

ASUS ROG Lancerer ny Mus og nye skærme

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

ASUS ROG kommer med helt nye skærmmodeller og gaming mus. 

ASUS ROG Lancerer Ny Mus S

ASUS Republic of Gamers Annoncerer nye MG-serie skærme og Spatha gaming-mus.

ASUS Republic of Gamers (ROG) har i dag lanceret ROG Spatha gaming musen. Spatha leverer ultra præcis kontrol med en 8200dpi sensor, 30g gravitational acceleration og en byggekvalitet ud over det sædvanlige.

Yderligere lanceres hele tre nye skærme i MG-serien: nemlig MG248Q samt MG24UQ og MG28UQ. Alle tre skærme lanceres med AdaptiveSync teknologi for at forbedre gaming-oplevelsen.

 

ASUS MG24UQ, MG28UQ og MG248Q.

MG248Q er en 24 tommer Fuld HD opløst skærm med ultra hurtig 1ms responstid og 144Hz opdaterings-hastighed. Perfekt til intens gaming indenfor specielt first-person shooters.

MG24UQ og MG28UQ er 4K UHD skærme med høj pixeltæthed. MG28UQ kan prale af 157ppi og MG24UQ med hele 186ppi, hvilket giver begge skærme ultra skarpe billeder til både gaming og video.

Både MG24UQ og MG28UQ har selvfølgelig 60Hz opdateringsfrekvens via DisplayPort 1.2 og HDMI v2.0. Yderligere er MG24UQ udstyret med et højkvalitets IPS-panel, der som bekendt giver en endnu højere farvemæthed og bredere betragningsvinkler.

ASUS ROG Lancerer Ny Mus 0ASUS ROG Lancerer Ny Mus 1ASUS ROG Lancerer Ny Mus 2ASUS ROG Lancerer Ny Mus 3

 

ASUS ROG Spatha

Med mulighed for både at fungere som trådet og trådløs samt et ultra-gamer orienteret design, er ASUS ROG Spatha enhver hardcore gamers våde drøm.

Spatha har et chassis i et magnesium-alloy, højre og venstre-knapper med udskiftelige OMRON®-switches, 12 programmérbare knapper og RGB LED lys.

En ADNS-9800 laser-sensor med hele 8200dpi opløsning og en polling rate på 2000Hz (i kablet tilstand) sørger for at input-lag er minimeret og at selv de mindste justeringer bliver korrekt aflæst.

Den medfølgende stand, sørger for at oplade Spatha's indbyggede batteri, når musen ikke bliver brugt.

ASUS ROG Lancerer Ny Mus 11ASUS ROG Lancerer Ny Mus 12ASUS ROG Lancerer Ny Mus 13

 

 

 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

 

Læst 538 gange
Log ind for at skrive en kommentar.