Torsdag, 03 september 2015 22:16

Asus løfter sløret for nye ROG bærbare

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(2 bedømmelser)

IFA messen løber af stablen lige nu, og Asus har på deres pressemøde annonceret en række nye produkter.

ROG start

Asus' Republic Of Gamers serie har længe båret deres signatur farver sort og rød, med stolthed, men nu ser det ud til, at Asus har besluttet at give ROG serien et facelift.

Rød er yt, og sort er kedeligt, det er tid til forandring!

Sådan forestiller jeg mig at et morgenmøde i Asus' ROG afdeling har lydt. Asus har nemlig skiftet til et sølvgråt metal, og kobber baseret farvetema for en del af deres netop annoncerede ROG produkter. Her under deres nye G laptops. 2 sådanne computere er netop blevet annonceret på IFA messen. Den første vi tager et kig på her, er deres nye G752. En opdateret og faceliftet version af den nuværende G751.

G752

Set udefra er der sket tydelige forandringer. Det mat sorte ydre er udskiftet med en lækker børstet metal overflade, og de røde accenter er udskiftet med orange, eller "kobber" accenter. Mange vil sikkert savne den klassiske kombination af sort, og rød, men i min ydmyge mening er det på tide at ROG får et nyt image, som gør at de atter kan skille sig ud fra mængden.
Det er tydeligt det ydre har fået et facelift, men hvad med de interne komponenter?

rogspecs

Ovenstående skema viser at den nye G752 bærbare foruden et nyt ydre, også har fået en overhaling i de interne komponenter.
De nævneværdige detaljer er, at G752 kommer med Intels nye mobile Skylake cpu'er, samt Nvidia Geforce baseret grafik, helt op til et 8gb GTX 980m. Dette kan hurtigt blive en nødvendighed, idet maskinen også kan fås med et 4K IPS skærm panel med G-sync. Der skal ikke spares på kræfterne, hvis man vil game ved disse opløsninger. Det ser også ud til, at alle G752 modeller kommer med en NVME baseret SSD, hvilket betyder at vi kan forvente blændende hurtig ydelse fra boot drevet. DDR4 har så småt gjort sit indryk i desktop verdenen, og det ser også ud til, at vi nu får det at se i bærbare computere. De ydre mål samt vægten er meget lig de nuværende modeller.

Den næste bærbare vi kigger på, er det imponerende design koncept GX700.

GX700 

Dette er en vandkølet, ja, du læste rigtigt, en vandkølet bærbar gaming PC. Der er ikke forfærdelig mange detaljer derude omkring dette monster endnu, men spændende ser det ud.
Det vi ved er, at maskinen indeholder en ulåst K serie af intel CPU, det vil sige at dette er en bærbar med stor potentiale for overclocking. Docken indeholder komponenterne til vandkølingen, og det er muligt at frakoble docken. De GX700 enheder som indtil videre er blevet fremvist, har kun været prototyper, og derfor er produktet ikke finaliseret. Hvornår, og om vi i det hele taget får disse maskiner at se, ligger hen i det uvisse for nu.

Skribenten siger:
GX700 ser ud til at være et imponerende design koncept. Asus' har set muligheden for at vise hele industrien hvad de kan med deres teknologi. Den nye G752 har vækket min interesse, og jeg synes det er dejligt at se Asus bevæge sig væk fra de efterhånden overbrugte sort/røde farver. Måske det er på tide at skifte den gamle G75 ud. Hvad synes vores læsere om disse 2 nye bærbare fra Asus? Er en vandkølet bærbar noget i har interesse i? Og hvad siger i til deres nye farvevalg?

Du kan give din mening til kende på TwitterGoogle+ eller på vores Facebook-side, her kan du også læse alle de seneste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1421 gange
Log ind for at skrive en kommentar.