Lørdag, 14 februar 2015 18:32

ASUS lancerer nyt bundkort med USB 3.1 allerede i denne måned

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Trods standarden ikke er fuldstændigt fastlagt, fortæller kilder, at ASUS har i sinde at være det første på markedet, med et bundkort der besidder USB 3.1.
 usb31
DigiTimes har fået oplysninger fra kilder hos ASUS' leverandører, om at ASUS i denne måned vil være klar med de første bundkort udstyret med USB 3.1.
Dette er til trods for at USB-IF som står for USB Implementers Forum ikke har færdiggjort arbejdet, med specificeringen af de præcise standarder hvad angår det nye USB 3.1. Manglen på præcisionen af standarderne lader ikke til at hæmme ASUS, som ifølge kilderne er så godt som klar med deres nye bundkort.
USB 3.1 er en del hurtigere end forgængeren USB 3.0 som havde en overførselshastighed på op til 5 Gbit/s. Her får den nye version et væsentligt boost, hvilket giver en dobbelt så hurtig hastighed, nemlig 10 Gbit/s. ASUS synes at løbe list af en risiko ved at sætte et eller flere bundkort med USB 3.1 i salg, eftersom den endelige standard endnu ikke er fastlagt.
I forhold til ASUS' konkurrent Gigabyte forlyder det på denne front, at de vil vente til juni med at sende nye bundkort ud. Denne udmeldelse er på baggrund af de vil vente på USB-IF certifikationen.
 

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller like vores Facebook-side, for at holde dig opdateret om alle de nyeste nyheder og anmeldelser.

Læst 246 gange
Log ind for at skrive en kommentar.