Torsdag, 03 september 2015 23:13

Asus fremviser ny ultra wide gaming skærm ved IFA

Hjælps os med at forbedre vores artikler, ved at bedømme dem.
Bedøm denne artikel
(5 bedømmelser)

Swift skærmene har været en stor succes for Asus, og nu er de klar med endnu et imponerende design i serien.

rog2 start

Ind imellem rammer producenterne bare plet. Ind imellem går æstetik, og specifikationer bare op i en højere enhed. Det er ikke ofte det sker, men bare en sjælden gang imellem lykkes det producenterne at ramme noget, der nærmer sig perfektion.
Lad mig præsentere jer for den nye Asus ROG Swift PG348Q skærm.

ASUS ROG Swift PG348Q

Dette er meget meget tæt på at være den perfekte skærm, ihvertfald i mine øjne, og ihvertfald på papiret.
Hvad er det så for en fætter, og hvorfor er jeg så begejstret for netop denne skærm? Jo.....

Den nye Swift skærm er en 34" ultra wide skærm, med et kurvet IPS panel, G-sync, og en refresh rate på 100hz. IPS panelet betyder at denne skærm teoretisk set har utrolig god farvegengivelse, samt nogle store vinkler, som gør det muligt at se hele det brede panel uden farveforvrængning. Kurven betyder, at skærmen er ergonomisk god, det betyder nemlig at afstanden fra dine øjne, og hen til panelet er meget mere ens hen over hele panelet, end den ville have været hvis skærmen ikke havde været kurvet. Den relativt høje refresh rate på 100hz samt G-sync betyder at skærmen er velegnet til gaming. Denne skærm har en opløsning på 3440 x 1440 pixel. Dette, kombineret med den brede form faktor medfører også at PG348Q foruden gaming, også vil være egnet til produktions arbejde.

Når det kommer til ergonomi er PG348Q også udstyret med en højdejusterbar fod, med både tilt-funktion, og dreje funktion.

Skribenten siger:
Hvis ikke allerede det var gået op for læserne, så er denne skribent utrolig begejstret for den nye PG348Q.
Jeg er meget glad for Asus' Designo serie af skærme, og har længe ønsket mig en gaming variant af dette design. Den nye PG348Q er det tætteste jeg endnu er kommet på min drømme skærm. Æstetisk bærer skærmen en del ligheder med sin Designo modpart MX27AQ, blot med en mere aggressiv design filosofi. Asus' nye farvevalg for ROG serien passer også næsten perfekt overens med mine ønsker, med den grå metal finish. Den fuldt justérbare fod, som er noget Designo serien for alvor mangler, er også et enormt plus, og endelig, den ultra brede form faktor med et kurvet IPS panel, som oven i købet har en høj refresh rate, er toppen af kransekagen.

Jeg har meget længe overvejet at gå over til en ultra bred form faktor, og der har været flere skærme fra bl.a. LG, AOC, og Acer, som har trukket godt i mig, men jeg må sige, at der er overvejende sandsynlighed for, at PG348Q er skærmen, som får mig til at tage springet. Foreløbigt håber jeg vi kan få denne skærm hjem til test, det ville helt sikkert være en oplevelse.

Der er endnu ingen pris eller udgivelses dato, men vi holder jer opdateret når vi hører mere.

Hvad siger vores læsere, er i ligeså begejstret for denne skærm som jeg?

Du kan give din mening til kende på Twitter, Google+ eller på vores Facebook-side. Her kan du også holde dig opdateret om alle de seneste nyheder og anmeldelser.

Yderligere information

Læst 1114 gange
Log ind for at skrive en kommentar.